Tři bratři, to jsou modely LG Optimus L3 II, L5 II a L7 II. Celá L-Series dospěla, k dobrému z první generace nabízí něco navíc a drží si rozumnou cenu.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze LG Optimus L7 II (P710)
Dnešní recenze se v krátkosti podívá na kategorii levnějších smartphonů s operačním systémem Android. Budeme se věnovat přístroji LG P710 Optimus L7 II, který je vybaven 8MPx senzorem a F2,4 objektivem.
Více naOtestovali jsme posledního zástupce nové L-Series II. Není překvapením, že jde o zatím nejlepší model této řady. Je ale dostatečné dobrý, aby zatopil i konkurenci?
Více naNe, nebojte se, nezbláznil jsem se. LG Optimus L7 II dokáže s přehledem naplnit touhy 90 procent uživatelů smartphonů s Androidem. Dnešní recenze ukáže, proč má novinka od LG jeden z nejvyváženějších poměrů mezi cenou a výkonem na trhu.
Více naNa našem stole přistál tentokrát sympatický telefon od LG, který rozšiřuje sérii Optimus o 4,3“ přístroj se solidní baterií a příznivou cenou.
Více naHodnocení: 100%
Uš ho mám přesně měsíc na tuhle výbavu a cenu je přímo vynikající.
+perfektní fotoaparát
+na LCD IPS display výborný
+úžasná výdrž baterie 2460 mha
+appky od LG:qick translace a qik memo(kreslení)
-sluchátka v balení jsou jen Pecková
-není český návod ale to mi vůbec nevadilo
+rozjel jsem tam i asphalt 8,minecraft,respawnables,a další 3D hry bomba mobil :-):-D