Museli jsme si koupit nový ovladač, protože kolečko na ovladači téměř po půl roce užívání nefunguje.

Vynikající ovladač, bohužel po třech měsících mi prostřední kurzor zapadl a musel jsem objednat ovladač nový, tak doufám že vydrží déle, LG TV kupuji již několik let a jsem s nimi nadmíru spokojený a s kurzorem na ovladači Nikdy nebyl problém tak snad tohle byla výjimka
Ukazovátko,
*Zpočátku chyběly číselná tlačítka k přepínání kanálů, je potřeba si na ovladač zvyknout.
*U sportu je sice možné vybrat si z mnoha zahraničních oblíbených klubů, ale žádný z české ligy a ani nejde přidat. Zbytečné.
Je potřeba si nejprve na nový ovladač zvyknout. Jinak spolehlivé.
Kombinace rolovacího kolečka, které zároveň mačkáte pro potvrzení funkce, je nepraktické podle mě to nebude mít dlouhou životnost..
po 14 dnech provozu zlobí kolečko přepínání kanálů
nepřehledný návod na používání.
na nové televizi funguje lépe ovladač z 15 let staré plazmy
Ovladač je skvělá pomůcka, jsem nadšená.