Prostorná lednička s výborně řešenými poličkami ve dveřích. Spokojenost i se zásobníkem na vodu, který je pro výrobu ledu. Chybí mi pouze mírně mrazící zásuvka dole třeba na maso, co jsem měl u předchozí americké lednice.

Velká a prostorná. Dávkovač vody a ledu bez nutnosti připojení k vodovodnímu řádu. Krásná barva.
Velka kapacita prostoru ,tichý chod
interní nádoba na vodu pro výrobník ledu
objem mrazničky a chladničky
design
tichý chod
prostorná lednice pro velkou rodinu s pěkným designem a interní nádobou na vodu
Prostorná , velká výhoda ze nemusí být připojena má přívod vody
Super kousek
Zatím super
Nejdou
Prozatim top
Super výroba ledové tříště, hodně prostoru a celkový přehled místa v lednici i v mrazáku. Tichá, jsme moc spokojeni.
funkčnost, účelnost, velikost, prostronost
napájecí kabel navrchu lednice?!
Zatím bez chyby, mimo mřížky na vajíčka mi nic nechybí, nepoznám kdy běží. Zatím super, doporučuji.
Americké lednice, jak jsem poznal, jsou o něčem jiném.
Kupte si to a uvidíte..
Vynikající, plně slouží a je designově krásná, velice praktické otevírání dveří bez otisků prstů.
Krásný den vše je naprostém VPOŘÁDKU!!!!
skvělá kombinace ceny a kvality , velký prostor v lednici i mrazáku, snadné "hledání" potravin, osvětlení, tichý chod , úžasný výrobník ledu, navíc bez nutnosti napojení na vodu
jako každá americká lednice potřebuje svůj prostor, ale máme ji v panelákové kuchyni a není problém