Mám ji sice krátce, ale jsme nadmíru spokojená. Chladí i mrazí perfektně a je tichá
Snad jen ty otisky prstů že zanechává ale když člověk není líný, přetře, přeleští a je to

variabilita poliček, spotřeba, nulová zóna
podle hodnocení jsem nadmíru spokojeny
Výborná, prostorná lednice.Mám jí krátce,zatím bez problémů.
Cena,hodnoceni D test
Poměrně hlučná-ikdyž je psáno 35 dB,tak pocitově hlučnější než stará lednice liebheer 41 dB.Nerez plechy dveří tenké jak Alobal.Boční stěny jen lakované.Celková hloubka bez dveří je 60 cm-nelze plně zastrčit do kuch. linky.Držák lahví nutno přikoupit za 1400,-
Kdybych to vše zvážil.koupil bych jinou.
Vše super tichá, chladí,mrazí, málo žere ale příliš drahá, lepší koupit v Polsku
Design, vnitřní uspořádání, nízká hlučnost, spotřeba
Velmi tichá a úsporná. Praktické řešení spodních šuplíků lednice. Mrazák velmi výkonný.
Tichá
Lednička je krásná, přehledná, prostorná, někdy o ní ani nevíte, někdy je trochu hlasitěji, jakoby hučí.
Velká, velmi tichý chod
Prostorná, tichá, snad i úsporná, ale to nemohu ověřit
Lednice má pěkný vzhled, ale na jejím povrchu je vidět každý otisk.
Byly by lepší, kdyby měli police v lednici víc možností nastavení výšky mezi sebou
Odnos až do domu profesionálně
kvuli spotrebe
Lednice je prostorná a prakticky řešená.Predchozi byla také LG a za 14 let změna veliká.
Zůstávají otisky na dveřích,ale to nemá vliv na funkci lednice .
Zatím spokojenost.
Chladí i mrazí výborně, je prostorná
Hlučnější než předchozí
Prostorná , úsporná .
Trochu hlučnější než jsem očekával!
Prostorná, funkční, úsporná.
Trochu hlučnější.
velký obsah, malá spotřeba
musí se leštit dveře, aby na nich nebyly vidět prsty
Velká, úsporná, vše podle očekávání.