Lednice Recenze LG GBP62DSXCC

Recenze LG GBP62DSXCC

Kombinovaná smart lednice LG GBP62DSXCC nabízí dostatečně velký objem ve své chladící části, a to až 277 litrů. Uvnitř jsou police z tvrzené skla, které udrží velké množství potravin. K dispozici je také přihrádka na vejce, 3 dveřní police a LED osvětlení, které příjemně osvětlí vaše potraviny a vy hned budete vědět, kde máte co uloženy. O tichý a úsporný chod se stará LG invertorový lineární…

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

vzhled a parametry

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Velikost, tichý chod.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Lednička LG byla dodána poškozená, reklamace se řešila 3 tydny, a byla odvezena. Sklamáni s firmou Geis a Electroworld.

Velké zklamání s Electroworldem, ale i s dodavatelem firmou Geis. Lednička byla několikrát naložená a složená z vozidla . Poškození bylo dobře zamaskováno a bylo zjištěno až při rozbalování.

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Velká, prostorná, tichý chod

Registrovaný uživatel10. října 2021

Tichá, výkonná, velký prostor, zlabky na otvírání dveří, krásný vzhled, displey s teplotou, třída C

Registrovaný uživatel16. září 2021

Měl jsem předchozí model (starý pět let), se kterým jsem byl spokojený. Nyní jsem si vybral v jiné barvě a o něco úspornější i tišší. Výrobce v inzerci jej uvádí jako novinku. Mimo ovládacího displeje na dveřích se mně nejeví jako nějaký významně inovovaný kus?

V předchozím obdobném modelu (stejná cena) byly poličky v chladničce variabilnější i s držákem na víno Šuplata v mrazáku jsou nyní bez horního vyztužovacího lemování, a tím pádem jsou mnohem náchylnější ke kroucení i možnému mechanickému poškození - prasknutí. Jak se zdá, výrobce chce ušetřit za každou cenu v neprospěch zákazníka.

Pohledově příjemný model, ale s uvedenými nedostatky.