Celkem dobra

Celkem dobra
Zvykame si
Celkem ujde
Odmitnuto
Nákup jsem zrušil zboží jsem odmítl z důvodu že potřebuju obrátit dveře a bohužel U LG to může dělat pouze značkový servis mají na to až 30 dnů a chtějí za to 1700 Kč ostatní značky to mají zdarma a můžete si to udělat sám z tohoto důvodu nedoporučuji Lednici značky LG
Na pohled velmi hezká, sympatický vnitřek i rozložení, chtěla jsem dostatečně velkou a bez držáků na lahve, tato vyhrála, zatím spokojenost.
zatím nevím nic
pěkný design, dobrá cena, snad vydrží, tichý chod
Tichá, velký objem. Příjemná barva. Nenamrzá a o to mi šlo
Šuplíky v mrazáku jsou poměrně tenké.Mam obavy, jak dlouho vydrží, než prasknou.
Vcelku dobrá volba
Je vynikající, celá rodina je spokojená. Nenašli jsme na ni nic proti.
Žádné nevidíme
Lednice super, jsme spokojeni
Prodejce uvádí jinou barvu- černá a ve skutečnosti je tmavě šedá
prostorná, tichá
Velký prostor, variabilita interiéru, úspora, design, volby teplot v lednici a v mrazáku
Musí se hlídat zavírání dveří, musí se dotlačit. Ale to je asi o zvyku. A má to i signalizaci,když jsou delší dobu otevřené
Cena odpovídá kvalitě.
Skvělá lednice,
ukazuje kolik je v mrazáku i v lednici stupňů,
dá se to i nastavit (lednice 1° až 7°C, mrazák -15° až -23°C)
dá se nastavit rychlé nachlazení, I eco friendly mód.
Dveře se dají poměrně snadno přemontovat na otevírání z druhé strany.
Skvěle nastavená velikost šuplíků v mrazáku
Kvalitní lednice za dobré peníze
Tichá a velice prostorná lednice. Oceňuji šuplíky na zeleninu, maso a rybu.
Tichá a velice prostorná lednice. Oceňuji šuplíky na zeleninu, maso. Upozornění, že máte delší dobu otevřenou lednici.
Velikost,cena a budu věřit spotřebě.
šuplíky v mrazáku bych si představoval z pevnějšího plastu.
Za tu cenu super