Velmi spokojená

Lednice nabízí prostorný vnitřní prostor, tichý chod a úsporný provoz. Většina zákazníků oceňuje její chladící a mrazící výkon, ale někteří zmiňují omezené otevírání dveří a nedostatečnou kvalitu doplňků. Celkově se jedná o spolehlivý produkt s dobrým poměrem cena/výkon.
Velmi spokojená
Prostorná
Otevírání dveří, čištění, celkem hlasitá
Lednici jsem objednal 22.7. dnes je 3.8. mám ji objednanou na 4.8. a do teď mě nikdo nekontaktoval . Dnes 3.8. jsem volal na Planeo operátorka mi sdělila pokud mě do dnes nikdo nekontaktoval tak lednici mít 4.8. určitě nebudu . Takže fakt děkuju že jsem si bral zbytečně dovolenou na to že jí mám objednanou skoro dva týdny . Planeo už nikdy víc
Planeo je k ničemu , žádná zpětná vazba ani omluva den dovoleny v háji fakt vám děkuju
byla vyměněna za bílou barvu
Prostorná
No Frost
Úsporná
Výborně chladí i mrazí
Šuplík u kterého lze nastavit teplota, podle toho, co v něm je
Na žádné jsem nepřišela
Celková spokojenost, jak s produktem, tak s doručením.
- prostorná lednice pro rodinu s dětmi
- pěkné uspořádání vnitřního prostoru
- velká nosnost polic
- žádná námraza ani voda uvnitř fochu na zeleninu, kterou jsme měli nepřetržitě u Gorenje lednice
- 0 hlučnost
Vše ok, maximální spokojenost.
Krasny design, prostorna, ticha. I kdyz obcas je trochu slyset. Ale mam ji kousek od postele, jinak by slyset nebyla
Nejde vůbec slyšet chod motoru.
Nejdou dveře otevřít tak naplno abych mohl v pohodě vyjmout police a šuplíky u staršího typu to šlo.