Recenze LG GBBSJ2CCEP

Lednice s mrazákem disponuje celkovým objemem 375 litrů, rozděleným na 262 litrů chladicího prostoru a 113 litrů mrazicího prostoru. Do chladničky lze umístit tři police a v mrazáku je k dispozici také tři poličky nebo zásuvky. Energetická třída C zajišťuje úsporný provoz s roční spotřebou energie 175 kilowatt hodin. Tato lednice má hloubku 67,4 centimetrů, šířku 59,7 centimetrů a výšku 203…

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Lednice je chválena za prostornost, tichý chod a úsporný provoz. Funkce No Frost zajišťuje bezproblémové chlazení bez námrazy. Někteří zákazníci však zmiňují omezené otevírání dveří a nedostatečné příslušenství. Celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný pro rodinné využití.

• Prostorný vnitřní prostor
  • Tichý chod motoru
  • Funkce No Frost zabraňuje námraze
  • Úsporný provoz
  • Výborné chlazení a mrazení
  • Omezené otevírání dveří pro vyjmutí polic a šuplíků
  • Malé doplňky pro led a vejce

michal18.duchon3. srpna 2026

Lednici jsem objednal 22.7. dnes je 3.8. mám ji objednanou na 4.8. a do teď mě nikdo nekontaktoval . Dnes 3.8. jsem volal na Planeo operátorka mi sdělila pokud mě do dnes nikdo nekontaktoval tak lednici mít 4.8. určitě nebudu . Takže fakt děkuju že jsem si bral zbytečně dovolenou na to že jí mám objednanou skoro dva týdny . Planeo už nikdy víc

Planeo je k ničemu , žádná zpětná vazba ani omluva den dovoleny v háji fakt vám děkuju

Varianta šedá
vtrojka26. července 2026

byla vyměněna za bílou barvu

klicko.lidka22. července 2026

Prostorná Tichá No Frost Úsporná Výborně chladí i mrazí Šuplík u kterého lze nastavit teplota, podle toho, co v něm je

Na žádné jsem nepřišela

Celková spokojenost, jak s produktem, tak s doručením.

Registrovaný uživatel7. června 2026

Super velká, tichá, hodně prostorná. Wifi

Doplňky, na led takové malé nic, to stejné na vejce.

Zatím převládají plusy. Určitě za ty peníze super.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2
Varianta šedá
Klára25. dubna 2026

- prostorná lednice pro rodinu s dětmi - pěkné uspořádání vnitřního prostoru - velká nosnost polic - žádná námraza ani voda uvnitř fochu na zeleninu, kterou jsme měli nepřetržitě u Gorenje lednice - 0 hlučnost

honzanovot2. dubna 2026

Vše ok, maximální spokojenost.

kozakpetr.pk16. března 2026

Krasny design, prostorna, ticha. I kdyz obcas je trochu slyset. Ale mam ji kousek od postele, jinak by slyset nebyla

BM8864. února 2026

Nejde vůbec slyšet chod motoru.

Nejdou dveře otevřít tak naplno abych mohl v pohodě vyjmout police a šuplíky u staršího typu to šlo.