Recenze LG GBBS322CSW

Lednice s mrazákem nabízí dostatečný prostor pro uchování potravin díky objemu chladícího prostoru 262 litrů a objemu mrazícího prostoru 113 litrů. Její energetická třída C zajišťuje úsporný provoz a nízkou spotřebu energie. Konstrukce lednice je volně stojící a umožňuje zaměnitelné otevírání dveří, což usnadňuje přizpůsobení umístění v kuchyni. Hlučnost lednice dosahuje 34 decibelů, což…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lednice je chválena za tichý chod, velký úložný prostor a kvalitní chlazení. Někteří zákazníci však zmiňují problémy s dovíráním dvířek a hlučným ventilátorem v noci. Většina uživatelů oceňuje úspornost a moderní funkce jako ovládání přes WiFi.

• Tichý chod
  • Hlučný ventilátor v noci
  • Problémy s prvním spuštěním
  • Obtížné vyndávání poliček

ilyana22. června 2026

velká, úsporná hezký design, tichá snadné ovladání, ovladání i přes wifi zvukové upozornění otevřených dveří (jako maminka to hodně chválím)

trochu jsem bojoválá s vyndání poliček ale s trochu trpělivosti a šikovnosti to jde

Za mě lednička je super. Funguje, je velká, tichá. Doporučuji

Varianta stříbrná
Pavel21. června 2026

Hodně místa uvnitř ! Dobře osvětlený prostor ! CHladí jak má !

Jde o super lednici s mrazákem , není hlučná a dobře chladí a mrazí ! Uvnitř si můžeme upravit police jak jsme byli zvyklí ! Za mně dobrá volba !

azeman3. června 2026

Tichá, velka, dostatečně velký mrazák, pěkná

Varianta tmavá ocel
Ic3. června 2026

Skvělá lednice vůbec nejde slyšet když běží.Spoustu místa, WiFi komunikace.

Zatím nemám žádný zápor.

robino200731. května 2026

Veťkosť úložného priestoru, kvalita spracovania, alarm otvorených dverí.

Pri prvom spustení chladnička neustále 5 hodín pípala. Až po porade s gpt chat som na 5 minút vypojil zo siete a chladnička už pracovala korektne.

Zatiať ok, predtým som mal Bosch chladničku, vydržala 16 rokov.Čas ukáže.

Varianta Prime Silver
pa111mi11. května 2026

Tichý chod, žádná námraza ani vlhkost

vrzal.domu24. dubna 2026

Nízká spotřeba a spolehlivý výkon při chlazení.

Horší mechanické provedení, dvířka špatně dovírají. Pro citlivé jedince je v noci slyšet ventilátor.

Věřím, že nedostatky se čsem "ochodí"

Varianta stříbrná