tichá, moderní, LG ThinQ, stříbrná barva je zajímavá, nastavení podle toho co chladíte, úsporná,
vysoká, na lednici už nedám kalendář (:
moderní, ovládání mobilem, nebo ručně,

Lednice je chválena za tichý chod, úspornost a dostatečný úložný prostor. Většina uživatelů oceňuje kvalitní chlazení a možnost ovládání přes WiFi. Někteří však zmiňují problémy s mechanickým provedením dvířek a nutnost technického zásahu při prvním spuštění. Celkově se jedná o spolehlivý produkt s drobnými konstrukčními nedostatky.
vysoká, na lednici už nedám kalendář (:
moderní, ovládání mobilem, nebo ručně,
Velká, tichá, za rozumnou cenu.
Velice tichý provoz. Spousta místa na potraviny. Dokonce o s připojením na wifi. Aplikace je jednoduchá.
krásná úsporná lednice
velká, úsporná
hezký design, tichá
snadné ovladání, ovladání i přes wifi
zvukové upozornění otevřených dveří (jako maminka to hodně chválím)
trochu jsem bojoválá s vyndání poliček ale s trochu trpělivosti a šikovnosti to jde
Za mě lednička je super. Funguje, je velká, tichá.
Doporučuji
Hodně místa uvnitř !
Dobře osvětlený prostor !
CHladí jak má !
Jde o super lednici s mrazákem , není hlučná a dobře chladí a mrazí ! Uvnitř si můžeme upravit police jak jsme byli zvyklí !
Za mně dobrá volba !
Tichá, velka, dostatečně velký mrazák, pěkná
Skvělá lednice vůbec nejde slyšet když běží.Spoustu místa, WiFi komunikace.
Zatím nemám žádný zápor.
Veťkosť úložného priestoru, kvalita spracovania, alarm otvorených dverí.
Pri prvom spustení chladnička neustále 5 hodín pípala. Až po porade s gpt chat som na 5 minút vypojil zo siete a chladnička už pracovala korektne.
Zatiať ok, predtým som mal Bosch chladničku, vydržala 16 rokov.Čas ukáže.
Tichý chod, žádná námraza ani vlhkost
Nízká spotřeba a spolehlivý výkon při chlazení.
Horší mechanické provedení, dvířka špatně dovírají. Pro citlivé jedince je v noci slyšet ventilátor.
Věřím, že nedostatky se čsem "ochodí"