- + 3

Recenze LG GBBS322AEV
Lednice je chválena za tichý chod, úspornost a dostatečný úložný prostor. Většina uživatelů oceňuje možnost ovládání přes WiFi a kvalitní chlazení. Někteří zmiňují počáteční technické potíže nebo horší mechanické provedení, ale tyto problémy se vyskytují ojediněle. Celkově se jedná o spolehlivý a funkční produkt.
Tichý chod
Velký úložný prostor
Úsporný provoz
Kvalitní chlazení a mrazení
Možnost ovládání přes WiFi a aplikace
U některých kusů špatně dovírající dvířka
Při prvním spuštění může docházet k technickým potížím
U stříbrné varianty slyšitelný ventilátor v noci
Složitější vyndávání poliček
Je velká a tichá. Jedna vnitřní police se dá složit na polovinu, vnikne místo např. na lahve vína. Lehký dojezd zásuvek. Jednoduchý čistý design.
Velká, tichá, za rozumnou cenu.
Velice tichý provoz. Spousta místa na potraviny. Dokonce o s připojením na wifi. Aplikace je jednoduchá.
krásná úsporná lednice
velká, úsporná
hezký design, tichá
snadné ovladání, ovladání i přes wifi
zvukové upozornění otevřených dveří (jako maminka to hodně chválím)
trochu jsem bojoválá s vyndání poliček ale s trochu trpělivosti a šikovnosti to jde
Za mě lednička je super. Funguje, je velká, tichá.
Doporučuji
Hodně místa uvnitř !
Dobře osvětlený prostor !
CHladí jak má !
Jde o super lednici s mrazákem , není hlučná a dobře chladí a mrazí ! Uvnitř si můžeme upravit police jak jsme byli zvyklí !
Za mně dobrá volba !
Tichá, velka, dostatečně velký mrazák, pěkná
Skvělá lednice vůbec nejde slyšet když běží.Spoustu místa, WiFi komunikace.
Zatím nemám žádný zápor.
Veťkosť úložného priestoru, kvalita spracovania, alarm otvorených dverí.
Pri prvom spustení chladnička neustále 5 hodín pípala. Až po porade s gpt chat som na 5 minút vypojil zo siete a chladnička už pracovala korektne.
Zatiať ok, predtým som mal Bosch chladničku, vydržala 16 rokov.Čas ukáže.
Tichý chod, žádná námraza ani vlhkost
Nízká spotřeba a spolehlivý výkon při chlazení.
Horší mechanické provedení, dvířka špatně dovírají. Pro citlivé jedince je v noci slyšet ventilátor.
Věřím, že nedostatky se čsem "ochodí"