pěkný design, prostorná

Lednice je chválena za tichý provoz, úspornou spotřebu a prostorný vnitřek s praktickým uspořádáním. Uživatelé oceňují i její elegantní design a snadné ovládání. Někteří však zmiňují horší mechanické provedení a obtíže s manipulací s policemi nebo panty.
pěkný design, prostorná
Prostorná
dobře osvětlená
chladící šuplíky v pohodě
smart
chladí
mrazí
na obrácení pantů potřebujete pevné nervy...
Velice tichá
Změna otvírání dveří
velká, úsporná
hezký design, tichá
snadné ovladání, ovladání i přes wifi
zvukové upozornění otevřených dveří (jako maminka to hodně chválím)
trochu jsem bojoválá s vyndání poliček ale s trochu trpělivosti a šikovnosti to jde
Za mě lednička je super. Funguje, je velká, tichá.
Doporučuji
Tichá, velka, dostatečně velký mrazák, pěkná
Prostorný vnitřek lednice a jeho uspořádání s dobře navrženými policemi a zásuvkami usnadňuje organizaci potravin. Velmi jednoduché a intuitivní ovládání přímo v lednici, i přes apku. Lednice je velmi tichá, uvnitř stabilní teplota. Oproti staré lednici má výrazně nižší spotřebu. Elegantní bílý design v kombinaci s černým madlem vypadá velmi pěkně a moderně. Lednici mám postavenou v rohu, dveře se otevírají ke zdi, i přes to je možné dostat se do všech šuplíků, jednoduše vyndávat a přehazovat police. Moc se mi líbí police kterou můžu velmi rychle do poloviny zasunout a vložit něco vyššího, stejně tak pořadač na lahve je fajn.
Jsem s lednicí velmi spokojen
Nízká spotřeba a spolehlivý výkon při chlazení.
Horší mechanické provedení, dvířka špatně dovírají. Pro citlivé jedince je v noci slyšet ventilátor.
Věřím, že nedostatky se čsem "ochodí"