Lednice Recenze LG GBB72SWDFN

Recenze LG GBB72SWDFN

Vsaďte na minimalistický vzhled lednice s mrazničkou LG GBB72SWDFN. Nejen, že ušetříte spoustu místa ve vaší kuchyni, ale získáte i praktického a moderně designovaného pomocníka. Lednice je vybavena vnějším LED displejem, s jehož pomocí můžete snadno a rychle nastavit vámi požadovanou teplotu chlazení. Při otvírání dveří máte k dispozici praktické madlo.

Registrovaný uživatel25. října 2021

Desing,značka

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

opravdu velmi tichá dobré osvětlení lednice zespoda má kolečka, takže se dobře posouvá a nehrozí poškození podlahy velmi jednoduché ovládání (wifi jsme nezkoušeli) výborné hodnocení v dtestu cena/ výkon

nedostačně vysvětlené ovládání v návodu - zachrání to nápisy v angličtině přímo na ledničce, ale když víte, jak na to, je velmi jednoduché police jen 2 polohy (narozdíl od Liebheru, který má mnohem větší variabilitu polohování) menší mrazák (oproti staré ledničce, která byla celkově menší, než tato má LG kratší a menší všechny tři šuplíky ) vzhledem k výšce se nevejde do výtahu a musí se stěhovat ručně po schodech

V obýváku s kuchyní spíme a potřebovali jsme opravdu tichou ledničku, dostatečně velkou, protože stará už potřebám rodiny velikostně nestačila. Hledáním vhodného modelu jsme strávili spoustu času. S touto lednicí jsme naprosto spokojení, je velmi tichá i na plný výkon, provozní zvuky neruší. Stará měla v deklaraci 39db, tato má 36 db a je to překvapivě hoodně velký rozdíl. Nájezd motoru po sepnutí je tiše plynulý - nerachtá jako klasické staré kompresory. Zvuky vydávané motorem jsou většinu času, co je kompresor v provozu, monotónní. Je to takové tiché vrčení na hlubší frekvenci splývající s pozadím, u ledničky v pohodě usne i člověk citlivý na jakékoliv ruchy. Váhu nemůžu posoudit, zaplatili jsme si komfortní dopravu, takže jsme to nemuseli řešit. Mrazák je o něco menší, než byl u staré ledničky, ale dá se zvyknout. Chladící část je velká, prostorná, u některých polic možno změnit výšku o 1 polohu (je tam 1 výběžek). Za 4 hodiny po zapojení už byl mražák zamražený a chladicí část připravená, to je také velmi dobrý výkon. S lednicí jsem velmi spokojená, doporučuji.

Zdezdraž14. dubna 2021

Lednička je tichá, prostorná a funkční

Po 2 měsících se odtrhlo dno 2 zásuvky v mražáku. Podle mne úspora materiálu na zásuvce neodpovídá velikosti zásuvky, hlavně, když je dosti zaplněná.

Až seženeme nové šufle (1000,-kč), tak asi spokojenost

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

lednička je tichá, prostorná. Spokojenost

Registrovaný uživatel27. května 2020

Chtěl jsem vysokou kvalitu. Patří v současné době k nejlepším výrobkům ve své třídě na trhu. Tomu také odpovídá cena. Ale je nejnižší ze značkových produktů ve stejné kategorii.

Připravte si silné stěhováky.

Zatím výborná funkčnost, ale to ukáže až čas.

Registrovaný uživatel30. března 2020

patří mezi TOP výrobky na trhu prostorná tichá úsporná

velká hmotnost, nabylo jednoduché ji nastěhovat, ale s tím jsem počítal

jsem spokojený

Registrovaný uživatel26. února 2020

Lednička je opravdu tichá, perfektní rozložení poliček. Zakoupeno nedávno. Doporučuji.