Lednice Recenze LG GBB72NSVCN

Recenze LG GBB72NSVCN

Hledáte spotřebič, který vašim potravinám zajistí optimální skladovací podmínky? V tom případě hledáte kombinovanou chladničku LG GBB72NSVCN. Osloví vás praktickým vybavením a moderními technologiemi, mezi kterými najdete například Door Cooling+™. Ten pomáhá udržovat v chladničce rovnoměrnou teplotu. Uvnitř spotřebiče se ukrývá tichý a úsporný invertorový lineární kompresor LG.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Na lednici je jedna velká nálepka, které nejde odlepit. Po složitém úkonu zůstane na boku lednice flek lepidla. Pokus o odstranění lepidla lihem nebo benzínem nebyl úspěšný. Povrch lednice je velmi citlivý na poškození. Přední dveře vypadají kvalitně, ale po několika týdnech jsou na nich ďolíčky.. lednice je vhodná pro starší méně aktivní lidi.

Thomas12. června 2022

Fakt tichá, velký vnitřní objem chladící části, mrazák pro čtyřčlennou rodinu je tak -tak, jinak designově vypadá skvěle. Display není ve dveřích, což je ta lepší varianta - dvě ledničky předtím jiných značek měly problém s drátovým svazkem, který vedl skrz pant dveří a docházelo tak k oděru teňoučkých drátků, až se vytratily některé segmenty digitálního nastavení teplot. Skvělá je i dělená police na vytvoření většího prostoru pro objemnější nádoby - hrnce, tlakáč atp. Metalická vnitřní záda tam mají svůj význam a vypadá to i luxusněji. Tento model už nemá zadní černou, kovovou mřížku, kterou je potřeba jednou za čas zbavit prachu.

Zatím se nic neprojevilo, ale doporučuji přikoupit prodlouženou záruku, prodával jsem v OKAY a vím jak to chodí, když je lednička v nepravou chvíli neopravitelná.

Zatím velká spokojenost, koupil jsem ji na DATARTu za 15.360 Kč ve 100% vzhledovém stavu. Samozřejmě jsem přikoupil odpovídající PZ.

Registrovaný uživatel10. května 2022

Zatím vše ok.Je brzo nějak víc hodnotit.

Registrovaný uživatel7. května 2022

+ opravdu tichá lednička s mražákem + působí kvalitně + má mít nízkou spotřebu elektřiny +no frost

Koupil jsem ji kvůli pohánění kompresoru invertorovým měničovým lineárním elektromotorem .. Lednice je díky tomu opravdu tichá, při chlazení hučí max. jen jak větrák notebooku, dá se při tom spát, poslouchat hudbu. Spotřeba elektřiny má být také nízká, ale ještě jsem ji neměřil.

Registrovaný uživatel23. července 2021

Pěkná

Bzučí pořád a celkem nahlas Choulostivý povrch Chybí úzký šuplíček na led

...chladí....