Mobilní telefon Recenze LG G2 (D802)

Recenze LG G2 (D802)

Mobilní telefon LG D802 G2 je novou vlajkovou lodí korejského výrobce elektroniky LG. Do vínku dostal jen to nejlepší, co je v současné době k dostání - ať už se jedná o špičkový hardware, brilantní displej, 13 Mpx fotoaparát nebo operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean. G2 je telefon pro široké spektrum uživatelů, ať už se jedná o profesionálního businessmana, mladého uživatele sociálních sítí…

Odborná recenze

LG G2 přichází s nekompromisní výbavou a cenou nastavenou proklatě nízko. Stane se černým koněm letošního podzimu?

Odborná recenze

Společnosti LG se zrovna v oblasti mobilních telefonů poslední dobou nedařilo. O poslední vlajkové lodi LG Optimus G se ve srovnání s ostatními výrobci toho příliš nenamluvilo a ani celkové prodeje nebyly zrovna dvakrát dobré. LG to ale nevzdává a přináší nástupce v podobě dnes recenzovaného modelu LG G2. Jak si korejská společnost poradila s tímto modelem? Už na začátek zmíním, že jeho cena se pohybuje oproti ostatním vlajkovým lodím o trochu níže. Dostačuje na své konkurenty? To zjistíme v následující recenzi.

Odborná recenze

LG chce být nejlepší. A k tomuto nemalému cíli má výrazně pomoci nová vlajková loď LG G2, která má nekompromisní výbavu za velmi slušný peníz. Je tak na úspěch zaděláno?

Odborná recenze

LG G2 – nová vlajková loď jihokorejského výrobce – přináší za rozumnou cenu velice zajímavou hardwarovou výbavu a s ní související pořádnou porci výkonu. V naší podrobné recenzi se dozvíte nejen technické parametry, ale také praktické zkušenosti z každodenního používání.

Registrovaný uživatel17. dubna 2016

+perfektní výkon,foták,prostředí,malé rozměry na 5.2 palcový displej,cena/výkon,zadní tlačítka(individuální),kvalita displeje, -pro někoho zadní tlačítka Za mě i na dnešní dobu je LG G2 nekompromisní v CENA/VYKON

Varianta 32GB černý
Registrovaný uživatel22. května 2014

LG G2 mne velmi příjemně překvapilo. Za cenu kolem 11 tisíc dostanete nadupaný mobil, který má vysoký výkon, snad všechny myslitelné funkce, špičkový foťák, vyladěný systém a bezkonkurenční baterku. Oproti hlavních konkurentům LG boduje především poměrem cena/výkon. Negativ je na tomto počinu Jihokorejců minimum, navíc většina mínusů je z mého pohledu značně subjektivních. Proto G2 můžu jedině doporučit.

Registrovaný uživatel19. května 2014

Naprostá spokojenost, až na pár výtek mě telefon dostal úžasnou kapacitou baterie a skvělým poměrem výkon/cena.

Registrovaný uživatel8. května 2014

Telefon užívám již zhruba 3 týdny a zatím jsem se nesetkal s žádným nedostatkem. Co mě ovšem naopak velmi potěšilo je displej, který Vás nesklame ani na přímém slunci. Jas se ovšem dá regulovat ve velmi velkém rozpětí a díky tomu je použitelný jak právě na slunci, tak v noci před spaním. Výborné jsou rovněž jeho barvy a pozorovací úhly. Díky jednomu z nejvýkonnějších procesorů a 2GB RAM se nemusíte bát sebemenšího záseku. Vše je krásně plynulé a svižné. Baterie o obsahu 3000 mAh zajistí, že i velmi aktivní uživatel nebude muset dobíjet více než jednou denně. Na telefonu běží android 4.4.2, případná nekompatibilita s aplikacemi třetích stran proto opravdu nehrozí. Nemůžu jinak, než telefon doporučit zvláště nyní, kdy se již dá sehnat za více jak férovou cenu!

Registrovaný uživatel7. května 2014

Od LG již vlastním Optimus 4X HD a musím uznat, že došlo k velkému zlepšení jak po HW, tak i SW stránce. Nejvíce se mi líbí full HD displej, kvalitní foťák a přesvědčivá výdrž telefonu. Pár nedostatků se také najde (zvláštní umístění odemykání a volume na zadní straně, nevyjímatelná baterie či absence slotu pro SD kartu), ale za tu cenu je to opravdu skvělý telefon s obrovským výkonem. LG musím také pochválit, že se zlepšilo v aktualizacích SW. Určitě doporučuji koupi!

Registrovaný uživatel25. dubna 2014

G2 se LG vážně povedl! Je lehký, tenký. Chválím velký, ostrý displej. Telefon je sice větší, ale překvapivě se i dobře ovládá jednou rukou. Chytrá tlačítka na zadní straně jsou příjemná, nová změna a probuzení telefonu poklepáním na dipslej nemá chybu. Fotoaparát dělá naprosto nádherné a ostré fotky. Vše je plynulé a nic se neseká. Rozhodně ho můžu doporučit.

Registrovaný uživatel20. února 2014

Lepší telefon jsem ještě neměl. Ovládací tlačítka na zádech jsou geniální. Odemykání poklepem na displej je skvělá věc. S telefonem jsem maximálně spokojen a míč je nyní na straně LG aby udělalo update na android 4.4 KitKat.