Pračka Recenze LG FSR5A94WL

Recenze LG FSR5A94WL

Parní pračka LG FSR5A94WL je vybavena odolným motorem Direct Drive, který je připojen přímo k bubnu pračky. Díky technologii Steam spotřebič eliminujete množství alergenů v prádle a minimalizujete pomačkání při zachování vysoké účinnosti praní. Předem plněná pračka LG FSR5A94WL má kapacitu pro praní až 9 kg prádla a maximální odstřeďování činí 1400 otáček za minutu. Intuitivní ovládání…

Registrovaný uživatel28. září 2025

Špatně a nerovnoměrně ždímá. Popis programů neodpovídá realitě. Nejhorší pračka, co jsem kdy měla. Před touto Philco (38 let), Samsung (cca 12 let). Velké zklamání.

viktorrr15. září 2025

Ide ticho

betasova10. dubna 2025

Tychy chod, možnost nastavení programů

jaropiskor8. ledna 2024

Velmi tichá pere dobře doporucuji

Registrovaný uživatel1. listopadu 2023

Těžké zklamání. V první řadě zjistíte, že LG má vážnou konstrukční vadu v pračkách. Po delším pátrání jsem zjistil, že dochází velmi často k velké hlučnosti při ždímání (plechové klepání po obou stranách). I při prázdném chodu je buben často velmi nevyvážený a háže s sebou (vzniká onen hluk při ždímání). Oproti pračkám Bosch a Samsung, které jsem měl možnost slyšet, tak je mnohem hlučnější i při běžném chodu (vybuzení motoru). U tohoto modelu je hlavní časový displej jak z 80 let opravdu mě to překvapilo protože u sušičky LG, kterou máme je displej moderní a kvalitní. Pračku jsem prakticky okamžitě vrátil. Chtěl jsem mít sadu LG pračka sušička no bohužel.

LG pračku nebrat. Riskujete problém s hlučností při ždímání. Poslední zajímavost tento problém jsem našel popsaný u vícero modelů v různých cenových relacích.

Registrovaný uživatel4. října 2023

Tichá, úsporná