Pračka Recenze LG FLR9A92WC

Recenze LG FLR9A92WC

Pračka LG FLR9A92WC se řadí mezi úzké modely, přesto poskytuje dostatek prostoru pro praní až 9 kg prádla, proto je vhodná i pro početnější rodiny nebo všude tam, kde se pere pravidelně větší množství prádla. O úsporný a tichý chod se stará Inverter Direct Drive motor, který je napojený přímo na buben pračky. Pračka náleží do třídy energetické náročnosti A, jedná se proto o úsporný spotřebič.…

hana.jezberova28. října 2025

tichý chod, variabilita programů

Jana H.19. října 2025

S pračkou jsem spokojená, pere dobře, oceňuji buben na 9 kg prádla, což značně praní urychlí. Líbí se mi i to, že je úzká a v prádelně nezabírá misto. Není hlučná a je lehce ovladatelná. Program na sportovní oblečení je příjemný bonus.

Ocenila bych u prani jemného prádla možnost nastavení funkce redukce pomačkání. Ovládací panel v kombinaci stříbrná a černá je hůř čitelný, praktičtější by byla kombinace bílé a černé.

Celkově jsem s novou pračkou spokojená, nelituji. Rozhodně bych si příště koupila zase značku LG, máme několik spotřebičů a zatím bez poruchy. Původní pračka vydržela 16 let.

Jana17. října 2025

Pračku máme krátkou dobu, ale zatím maximální spokojenost. Pračka se ovládá a nastavuje velice jednoduše a pohodlně. Je v podstatě nehlučná. Vybrali jsme si zřejmě velice dobře.

petr ...16. října 2025

+ tichá + 9 kg prádla + slim provedení + další programy přes aplikaci + pěkný design (bez černého panelu)

chybí automatické dávkování pracího prostředku

Pračku používám pár týdnů a zatím maximální spokojenost. Je velmi tichá, i při odstřeďování skoro není slyšet. Velké plus je kapacita 9 kg a přitom slim provedení – díky tomu prošla i 60cm dveřmi. Líbí se mi možnost přidávat další programy přes aplikaci, člověk si tak může přizpůsobit praní podle potřeby. Designově povedená, ideální pro ty, co nejsou fanoušci černých panelů – působí čistě a moderně. Ovládání je jednoduché, programy přehledné a výsledky praní výborné.

hradekzdenek13. října 2025

Pere opravdu výborně.

Doporučuji ji koupit.

hedvika029. srpna 2025

Jednoduché ovládání( panel v českém jazyce), možnost nastavení doby praní, intenzity máchání, tichá. Ne.ám co bych vytkla, zatím spokojenost.