tichý chod, variabilita programů

tichý chod, variabilita programů
S pračkou jsem spokojená, pere dobře, oceňuji buben na 9 kg prádla, což značně praní urychlí. Líbí se mi i to, že je úzká a v prádelně nezabírá misto. Není hlučná a je lehce ovladatelná. Program na sportovní oblečení je příjemný bonus.
Ocenila bych u prani jemného prádla možnost nastavení funkce redukce pomačkání. Ovládací panel v kombinaci stříbrná a černá je hůř čitelný, praktičtější by byla kombinace bílé a černé.
Celkově jsem s novou pračkou spokojená, nelituji. Rozhodně bych si příště koupila zase značku LG, máme několik spotřebičů a zatím bez poruchy. Původní pračka vydržela 16 let.
Pračku máme krátkou dobu, ale zatím maximální spokojenost. Pračka se ovládá a nastavuje velice jednoduše a pohodlně. Je v podstatě nehlučná. Vybrali jsme si zřejmě velice dobře.
+ tichá
+ 9 kg prádla
+ slim provedení
+ další programy přes aplikaci
+ pěkný design (bez černého panelu)
chybí automatické dávkování pracího prostředku
Pračku používám pár týdnů a zatím maximální spokojenost. Je velmi tichá, i při odstřeďování skoro není slyšet. Velké plus je kapacita 9 kg a přitom slim provedení – díky tomu prošla i 60cm dveřmi. Líbí se mi možnost přidávat další programy přes aplikaci, člověk si tak může přizpůsobit praní podle potřeby. Designově povedená, ideální pro ty, co nejsou fanoušci černých panelů – působí čistě a moderně. Ovládání je jednoduché, programy přehledné a výsledky praní výborné.
Pere opravdu výborně.
Doporučuji ji koupit.
Jednoduché ovládání( panel v českém jazyce), možnost nastavení doby praní, intenzity máchání, tichá. Ne.ám co bych vytkla, zatím spokojenost.