Pračka Recenze LG F4WV909P2

Recenze LG F4WV909P2

Pračka s plněním zepředu LG F4WV909P2 je skvělým řešením pro všechny, kteří musí průběžně prát. S přihlédnutím k její hloubce 56 cm ji zařazujeme mezi pračky normální velikosti, bez omezování ohledně objemu. Celková šířka daného modelu dosahuje 60 cm. Parní pračku LG F4WV909P2 řadíme do energetické třídy A+++.

Registrovaný uživatel16. prosince 2019

- velmi tichá - úsporná - automatické vážení - detekce jemnosti vláken - velká kapacita - až 9kg - parní praní - skvělé pro alergiky - šetrná k prádlu - několik programů na rychlé praní

- někdy zůstává po praní zbytek vody v gumovém těsnění kolem dvířek

Pračka, která absolutně splnila moje očekávání - tedy aby na jedné straně umožnila vyprat velké prádlo včetně peřin, psích pelíšků a bavlněných koberečků, ale také úsporně řešila potřebu často prát sportovní oblečení a odstranila šetrně alergeny. Rychlé programy na sportovní i jemné prádlo stejně jako úsporný 39 minutový program na standardní prádlo TurboWash. Pračka je také velmi tichá - nejen při praní, ale i při odstřeďování, takže ji z koupelny, kterou máme jen za tenkou příčkou, vůbec neslyším - to, že praní skončilo ale dá vědět zvukový signál. Je také velmi "inteligentní" - sama si zváží a vyhodnotí, jaké prádlo je v pračce, a podle toho stanoví potřebnou délku, teplotu a způsob praní.

Registrovaný uživatel5. prosince 2019

- skvele pere - skvele zdima - pradlo je nezmuchlane - parní praní na likvidaci alergenu - rychly 14 min. program pro mensi mnozstvi obleceni, které neni extra zaspinene - pro me stale dostatecne rychly 39 min program, kdyz je toho vic - ticha, nevibruje - úsporná energetická třída - bezne rozmery, az 9 kilo pradla

- zatim jsem jenom spokojena

Zarizuji domacnost a rozhodla jsem se pro pracku a susicku z nove rady LG. Lakala me moznost sparovani – susicka podle praciho cyklu nastavi program na suseni. Zatím mam jenom pracku, susicka je objednana, tak jsem zvedava. Co se tyka pracky, tak jsem spokojena. Vyuzivam hodne oba kratke programy TurboWash 14 min i 39 minut, ale uz jsem vyzkoušela i dlouhy antialergicky program na vyprani potahu z matraci. Ve vsech pripadech bylo pradlo po vytazeni vyborne vyzdimane, a pritom mekke a nacechrane. Protože jsem nezehlici typ, jsem nadsena.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2019

kapacita až 9kg prádla automatické váženie prádla trieda A+++ extra nízka spotreba vody a elektriny veľký výber programov kombinované s funkciou parného prania TurboWash extra krátky program 39 min. ľahké ovládanie veľmi tichá a bez vybrácii aj pri odstreďovaní 1400ot/min. WIFI pripojenie a ovládanie cez aplikáciu na mobile

Vynikajúci produkt s 10ročnou zárukou na motor. Aktívne sprchovanie 4 tryskami a krátky 39 min progrm TurboWash. Má moderný vzhľad, s prehľadným displejom a ľahkým ovládaním. Prekvapilo ma, ako je prádlo dokonale vyprané, nepokrčené a nadýchané. Programy kombinované s funkciou parného prania je ideálne aj pre alergikov. Oceňujem inteligentné pranie AI DD. Tento produkt odporúčam.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2019

Spotřeba vody a energie Spoustu programů Přehledný displej Šetrnost k vypranému prádlu - Prádlo je nadýchané a nepomačkané . Moderní desing Program který trvá pouze 39 minut a prádlo je vyprané a nepomačkané . Připojení na Wi-Fi

Na první pohled nás uchvátil u této pračky nadčasový design s přehledným a velkým displejem i náplní až na 9 kg prádla při standardních rozměrech. Nikdy bychom nevěřili, že pračka může být takto tichá a přitom může tak úžasně vyprat prádlo. Za velkou přednost považujeme program Turbowash, který nám vypral prádlo jen za 39 minut. Neuvěřitelné, jak může být prádlo kvalitně vyprané, nadýchané a přitom dobře odstředěné na 1400 otáček za tak krátkou dobu. Navíc je úsporná a k prádlu šetrná, má i parní programy, které odstraňuje alergeny a dá se ovládat přes telefon. Po této vlastní zkušenosti můžeme každému tuto pračku jedině doporučit.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2019

Jsem ráda, že jsme dali na rady prodávajícího a zakoupili tuto nadčasovou a moderní pračku. Vybrali jsme opravdu nejlíp jak jsme mohli. Pračka má krásný design a je po všech stránkách perfektní. Má prostorný buben s nerezovými lopatkami. Vejde se zde větší obsah prádla až 9 kg, což je pro naši početnou rodinu určitě pozitivum. Pere tiše a spolehlivě. Prádlo je po vyndání pěkně nadýchané a hebké, výrobce uvádí AI DD ochranu a musím uznat, že to určitě funguje. 39 min. program pere výborně- denně jsem v lese s pejskama, takže mému oblečení dávají zabrat. Tento krátký cyklus vypere tedy i velmi zablácené a špinavé oblečení. Zkoušela jsem i připojení přes mobil pomocí SmartThinQ. Připojení bylo velmi rychlé a vše fungovalo výborně. Některé kusy prádla nemusím ani žehlit, protože po vysušení jsou jemné. Je super, že eliminuje i alergeny-takže jako alergička ji oceňuji i z tohoto hlediska. Je skvěle čistitelná Líbí se mi že šetří energii :-) Krásně přehledný displej, všechno je v češtině (návod k použití je přehledný) Pěkně hraje Na Vánoce mi snad Ježíšek :-) přinese ještě sušičku, kterou bych chtěla pak přes wifi a telefon spojit s pračkou. Pračka u nás pere denně, takže ji dáváme na frak. Pere výborně!!

Je to má třetí pračka a nemůžu si na nic stěžovat. Musím uznat, že předčila mé očekávání. Nedá se srovnat s těma předchozíma. Jde opravdu o velmi inteligentní a moderní stroj.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2019

Skvěle pere a opravdu velmi dobře ždíme. Rychlý program Turbowash - bezvadně vyprala jen za necelých 40 minut. Parní praní - ničí alergeny a prádlo provzdušní. Super je i extra program na osvěžení prádla, když není špinavé, ale jen načichlé. Prádlo je hezky nadýchané a méně zmačkané, v kombinaci se sušičkou skoro nemusím žehlit. Pračka si sama určí hmotnost i obsah náplně (pozná jemnost materiálu a podle toho pere - z toho jsem úplně v úžasu). Dá se nastavit a zapnout i přes telefon (s tím si hraje spíš chlap, ale uznávám, ze mě to taky zajímá). Bezvadně tichá a navíc úsporná.

Zatím nic, snad u toho i zůstane.:-)

Elegantní, tichá pračka s přehledným displejem a spoustou dobrých programů i funkcí. I manžel si ji pochvaluje (původní vyhlášení - 'prosim tě, vždyť je to jen pračka, co je na ní tak extra' se změnilo na 'ty jo, musim uznat, fakt vychytaná' :-D). Objevujeme a hrajeme si s ovládáním pračky přes telefon (wifi). Dá se tak nastavit i spustit praní, stáhnout další prací programy (kdyby nekomu nestačilo, co už tam je), udělat diagnostiku pračky. Hodně zajímavý nápad, to jsem jinde ještě neviděla. Ale hlavně a především, je to pračka, takže pro mě jako ženskou je nejdůležitější, že opravdu velmi dobře pere a výborně ždímá. Chystáme se k ní pořídit ještě sušičku ze stejné řady, prý přes tu wifku spolu oba přístroje komunikují navzájem, na to jsme hodně zvědaví.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2019

Jsme větší rodina a máme 2 pejsky. Pereme téměř každý den. Potřebovali jsme pračku na až 9 kg prádla, která rychle, chytře přes aplikaci, kvalitně, šetrně, skoro nehlučně a s minimem vibrací vypere větší množství prádla, nezabere příliš místa v koupelně a má nízkou spotřebu elekřiny a vody. Ovládá parní praní a lze ji ovládat snadno přes mobil a umí nás zbavit alergenů. Takže volba byla jasná, ale tato pračka předčila naše očekávání. Je fantastická. Dokonale vypere za 39 minut!!!! Prádlo je po vyprání dokonale čisté, hebké, nezmuchlané a nádherně voňavé. Při praní ji není vůbec slyšet. Při ždímání žádné vibrace. Netancuje po koupelně. I při otáčkách 1400 stojí dokonale stabilně na svém místě a není ji skoro slyšet. A co nás doslova uchvátilo je inteligentní systém praní AI DD. Pračka si prádlo sama zváží, a detekuje jemnost vlákna. Pak během okamžiku vybere ten nejoptimálnější prací cyklus s ohledem na nejkvalitnější vyprání a zároveň šetrné k prádlu. To je fantazie. Já se nemusím složitě rozhodovat jaký prací cyklus zvolit. Pračka LG to udělá za mne. Po vytažení z pračky je prádlo dokonale vyprané ( nejlépe jak jsme kdy měli ), prádlo voní i bez aviváže a je mnohem méně zmačkané. Já jsem nemusela některé ani žehlit. Hodně si také pochvalujeme, že lze ovládat přes mobil. Aplikace SmartThinQ a připojení na Wi-Fi je snadné a ovládání naprosto intuitivní. Je to vše jednoduché a hodně to usnadní život. Třeba takový odložený start praní - přijdeme domů a je super vypráno. Nebo si stahujeme nové prací programy. To nemá chybu. A třešničkou na dortu je její moderní design. Hodně fajn vychytávka jsou její rovná dvířka (bez prohlubně) z tvrzeného skla. Nepoškrabou se a dobře se udržují čisté. Jsme všichni moc rádi, že jsme si zvolili právě tuto LG pračku. Ušetří nám hodně času a přitom opravdu dokonale vypere.

Tato pračka nám velmi usnadnila život. Jsme moc rádi, že ji máme. Naše prádlo je dokonale vyprané třeba i během polední pauzy. Co si přát víc. Jj vím, ještě bychom si moc chtěli pořídit sušičku od LG.