Po 2,5 letech odešly tlumiče. Prý pračky LG na to trpí. Oprava 4tisíce a pračku musí odvézt. Takže 14dní neperete. LG už ne.

tichý chod, parní funkce, dobrá cena
dobré skušenosti
jsem velmi spokojen
Pračka je ticha a vejde se hodně prádla.
Pračku jsem si vybrala na základě hodnocení D Testu , parametry srovnatelné s drahými výrobky- při nízké ceně
Tichý chod, automatika
1-2 x týdně
krátká přívodní hadice vody
Za mne spokojenost , dobrý výběr
dle kladného hodnocení D testu .
dobrý kup
prozatím užívaná krátce, vše OK
Úžasné ticha co dál uvidíme
Velmi tichá pračka. Má hodně využitelných programů. Velká,vejde se mi tam i velká deka nebo přehoz. Zvuková signalizace super, hlavně mé malé dceři se líbí. Funkce přidání prádla a také si sama můžu změnit v programu teplotu, či rychlost odstřeďování. Za mě vynikající pračka, prádlo čisté.
Velmi dobrá pračka, doporučuji. Již jsem od této značky pračku měla a byla jsem s ní velmi spokojena.
Program na sportovní prádlo. Intenzivní přání.
Pěkný design, vše v češtině, jednoduché ovládání, tichý chod
Super pračka za super cenu
Velice spokojen
Rozměry ,které jsou uváděny tak nesouhlasí.Při výběru,jsem se řídil rozměry tak,aby mi prošla 60d.Rozměr je uváděn 60š56,5h .Ve skutečnosti 56,5 je vrchní deska pračky ,ale když k tomu připočítam zadní kryt a dvířka pračky tak je 62h.Musel jsem dvířka pračky odmontovat abych pračku protáhl dveřmi .
Nevím nic
Dobrý poměr cena výkon.
Zatím bez problému
Momentálně žádné.
Velká, těžká, přes dveře 60cm neprojdete.
zatim nic je nová
Vejde se hodně věcí do ní, pere velmi dobře. Dveře od pračky vypadají jako nedovřene ,ale to je tím asi, aby se vešlo více prádla.
Polámanou pračku LG jsem vyměnila za novou té samé značky..Jednoduché ovládání,tichý chod i při ždímání.Dobrá velikost bubnu.
Tuto značku všem můžu jen doporučit.Jsem s touto značkou nadmíru spokojena.
Pračku jsem si vybrala na základě přečtených recenzí. Potřebovala jsem, aby pračka prošla menšími dveřmi a to vyšlo.
Co se praní týče, produkt zatím plní má očekávání.
Zatím jsem nezjistila.
Po dobré zkušenosti, předchozí pračku jsem měla asi 18 let bez jediné poruchy. Byla od stejného výrobce. Je tichá, má vyhovující úsporné parametry, programy
Kvalita, super, spokojenost.
Tichá