Poměr cena/výkon

Poměr cena/výkon
Výborná cena a rychlá doprava
Skvělý zvuk, solidní obraz, celkem rychlý systém (i když se občas kousne a má docela časté update). Skvělý ovladač.
Méně ostrý obraz v porovnání se Samsungem ve stejné cenové hladině (i když je ostrost naplno). Zvláštní barevné podání - ještě se mi nepovedlo doladit barevnost.
Celkově solidní televize s rychlým systémem, skvělým ovladačem. Dle mého názoru méně ostrý obraz a hoší barevné podání, které se mi nedaří doladit k mé spokojenosti.
kvalita obrazu
průměr
Parádní obraz i zvuk, náročná na silný signál..
Cena,kvalita.
obraz,zvuk,vzhled
Pro osobu méně zdatnou při práci s novými technologiemi , je pro mně za krátkou dost náročná práce s chytrým dálkovým ovladačem.
Až si zvyknu, bude to bez chyby.
Super obraz.
vše co používáme je v pohodě
Zatím vše jak má být. Krásný obraz
Reaguje opožděně, dlouho načítá.
Asi fajn telka o proti Samsungu výrazně lepší. Jen nevím jestli je to jen můj problém, ale mohla by se zapínat rovnou do aplikace a né vždycky na programy. Platím si T-mobile tv go a chtěl bych zapnout TV rovnou na ní. Ale třeba jen víc prolezu nastavení :)
Slušný obraz(po osobím nastavení).
Stálost barev.
Pozorovací úhly.Naprostá bída a Rychlost přechodu do nastevení.Dřívější televizor LG 37LV570S
,oproti tomuto staříkovi bída.
Kdybych měl místo na větší tak prý bych si nemohl stěžovat.