Recenze LG 65" QNED (65QNED93A6A)

LG 65" QNED (65QNED93A6A.AEUQ) je moderní televizor, který nabízí řadu vlastností pro uspokojení i náročnějších uživatelů. S úhlopříčkou 65 palců a rozlišením 4K (3840 x 2160) zaručuje detailní a ostrý obraz, který doplňuje rovnoměrné podsvícení díky technologii QNED. Tato kombinace přináší výborný zážitek při sledování filmů, sportovních přenosů či hraní her. Televizor je vybaven frekvencí…

Uživatelský obrázek č. 1

marco6715. července 2026

Krásný obraz,dostačujicí zvuk i bez domáího kina.

U minimalistického ovladače postrádám klasické tlačítko Mute.Přes to snižování hlasitosti je to na nic.

Určitě bych tuto TV v ceně do 15000 kč doporučil.

iced6. července 2026

Nádherné barvy a obraz celkově Skvělý jas, kontrast (obzvlášť v HDR nějakých 1000 nits) Jde o direct mini-led s cca 500 zónami podsvícení - t.j. rovnoměrné podsvícení, žádné fleky Skvělá cena v akci (15900) FPS ukazatel v game mode

Dálkový ovladač - nemá žádná programovatelná tlačítka - na staré LG TV remote ovladači jsem byl zvyklý si top 7 používaných aplikací naprogramovat pod čísla. Tady čísla nejsou ani jiná programovací tlačítka. Mute je dlouhým podržením VOL - je to nešikovné, když člověk chce rychle něco ztlumit, ale ne úplně vypnout zvuk.

Edge led jsem vyřadil ihned (řada 8) - trpí na fleky a nerovnoměrné podsvícení, bylo to tedy mezi touto a OLEDem o 5.500 dražší. Rozhodnul jsem se pro tuto ze třech důvodů: 1. Životnost miniled je cca dvojnásobná oproti OLED 2. Vyšší hodnota podsvícení, skvělé pro sledování ve dne (cca 1000 nits oproti 400 u OLED - plošně) 3. Cena o 5.500 méně - tedy cca o třetinu menší Zatím obrovská spokojenost a doporučuju TV každému. P.S. Zvuk nehodnotim, funguju přes soundbar - ovládat lze 1 ovladačem jak přes optical, tak přes HDMi

Jiri.rajcula21. června 2026

Nezvládá výrazné reflexní barvy. Viditelné např při MS ve fotbale, kde nezvládá oranžové dresy. TV budu muset reklamovat, občas se sama vypne, předtím zamrzne obraz.

zbynek15. června 2026

Objevily se pruhy na leve casti obrazovky. Na prvni i na druhe televizi po reklamaci.

Uživatelský obrázek č. 1
Varianta 75"
kralikovab11. června 2026

mám, co jsem si vybrala, zkušenost mohu přidat po 3 letech, jsem ale vděčná za vynesení Tv do bytu a odvoz strarého

nedostala jsem odpověď, zda má tv přes monitor ochrannou folii

Registrovaný uživatel29. dubna 2026

Obraz a barvy je možné si nastavit dle svého vnímání, spokojenost. Spousta dalších funkcí. Máme třetí televizi LG, takže se vracíme k ověřené kvalitě a ceně.

Varianta 85"
Registrovaný uživatel6. ledna 2026

Krásny obraz Super zvuk

Treba si zvyknúť na obladac

Varianta 75"