Televizor Recenze LG 65" QNED (65QNED86A6A.AEU)

Recenze LG 65" QNED (65QNED86A6A.AEU)

Televize LG 65QNED86A6A je určena pro ty, kdo hledají pokročilý zobrazovací přístroj s řadou chytrých funkcí a vynikající kvalitou obrazu. S úhlopříčkou obrazovky 165 cm (65") je tento model vhodný do středně velkých až větších obývacích pokojů, kde poskytne dostatečný vizuální zážitek pro sledování filmů, seriálů i hraní her. Jedním z hlavních parametrů, které zákazníky často zajímají, je…

turek.standa4. prosince 2025

Obraz a zvuk vynikající.Je to už má patá televize od LG a opět vynikající televizor.

Varianta 55"
pjotrk1. listopadu 2025

Kvalitní obraz Nahrávání

Nemá sluchátkový výstup Slabá kvalita zvuku-nemá Dolby Atmos

Je dobré dokoupit aspoň Soundbar

petrkubale5. října 2025

Velice špatná kvalita obrazu,nejde naladit.

Budu reklamovat

datax29. září 2025

V poměru cena - výkon, ano doporučuji..

Honza24. září 2025

Výborný obraz. Mohu srovnávat s předchozí LG 65UF8579-ZH UHD. Zase veliký posun dopředu. Velké možnosti nastavení obrazu. Hraní her je zážitkem. Sledování HD a UHD filmů,... jest nirvánou :) V porovnání se sousedovic LG 75" OLED, zase takový rozdíl v podání černé není. Zatím veliká spokojenost :)

Samotný zvuk na TV není úplně to pravé oříškové, do té "placky" prostě logicky lepší sound nacpat moc nejde. Pokud ho tam dostanou, připlácíte nesmysl. Chce to soundbar, nebo AV recivier. Pak si to užijete se vším všudy:)

V této cenové relaci velmi zdařilý výrobek od LG.

Varianta 75"
sirius.j44m12. září 2025

Nezaostřen obraz přes anténní konektor, přes internet TV lepší.

Bob2. září 2025

Pěkný obraz !!! Doporučuji. Výběr modu obrazu. Klasický zvuk, doporučuji Soundbar !! Bral jsem v baličku s TV, LG - S70TY sleva 50%, skvělá volba !!

TV jsem vybíral dlouho a Doporučuji určitě budete spokojeni.