Televizor Recenze LG 65" LED (65UK7550MLA)

Recenze LG 65" LED (65UK7550MLA)

Televize LG 65UK7550MLA s certifikovaným 4K UHD rozlišením s úhlopříčkou 65" nabízí díky moderním zobrazovacím technologiím ostrý obraz s bohatými detaily a úžasnými barvami. Propracované uživatelské rozhraní webOS 3.5 poskytne chytré funkce pro zobrazování internetového a multimediálního obsahu přímo na obrazovce. K dispozici jsou rovněž kvalitní integrované reproduktory s výkonem 20 W, DTS…

1 recenze

Registrovaný uživatel15. dubna 2019

Zkusenosti po prvním dnu - jsem velmi spokojen. Měl jsem hlavně strach z rozmazaného obrazu při rychlých scénách a při hraní her z PS4., protože má předešlá televize má 100Hz panel a tato pouze 50Hz , ale vše ok. Oceňuji i magický ovladač. Zvuk oproti mé předešlé televizi je velmi dobrý.

Chybí návod. Stojan se mi zdá trochu nestabilní. Dvě nohy by byly lepší u tak velké televize, hlavně když máte děti. Držák na zeď to vyřeší.

Porovnával jsem více televizí v podobné ceně a tato mi vyšla nejlíp.