Jsem spokojená a doufá že dlouho budu !!!! :+)
Koupila jsem oněco větší televizi než jsem měla a bála jsem se ,že mě to nebude sedět na konzolu,ale je to OK!!!!!

Jsem spokojená a doufá že dlouho budu !!!! :+)
Super obraz i zvuk. Za velmi dobrou cenu kvalitní zboží.
Skvělý obraz, jednoduché ovládání
Máme krátce, ale zatím super
naprostá spokojenost úžasný obraz všem vřele doporučuji skvělé ovládání a nádherná funkce sama se reguluje podle okolní světelnosti obrazovka to je asi novinka nádherná takže v naprosté tmě z ní nebolí oči ani při koukání několik hodin po tmě i ze vzdálenosti 3 metry jinak má nádherně uspořádané menu vše přímo na obrazovce i z internetu aplikace famozní jsem s ní velice spokojený a moc moc doporučuji všem to se jim zase něco povedlo vyrobit děkuji akorát před spuštěním je nutné zapojit internet okamžitě u prvního spuštění vyžaduje data z internetu kvůli základnímu nastavení celého systému pro správní chod a i aktualizací
žádné jen snad až na ti strašné nožičky vratké to snad ani není možné dneska už se fakt šetří i na bezpečnosti všude musel jsem přes zadní šrouby zakotvit do zdi plocháčem tak se kimácela že by se převrátila
naprostá spokojenost s naprosto skvělým výrobkem bez chyby po všech stránkách děkuji
Velice spokojen
Je to super
IPS panel
instalované aplikace
Dobrý ovladač
Asi vše, velikost, kvalita zobrazení, rychlost. A nikdo ji neukradne, je tak velká, že ji nikdo neodnese :-)
Pokud je úzké schodiště tak to bude trapená.
Můžu doporučit!
Za danou cenu odpovídající
Nenadchne ale ani úplně neodradí
dobrá cena, dobrá kvalita obrazu, jednoduché nastavení a ovládání
nutnost registrace k ůčtu
Velikost 100 hz panel hdmi 2.1 chytrý ovladač
Dost se vikle ( velká hmotnost )
Poměr cena výkon
obraz, ucházející zvuk, cena, perfektní menu a magic ovladač
za tu cenu nic
předtím jsem ještě koupil LG 55NANO91 a LG 65NANO91. Pokud nejsou TV vedle sebe, tak nevidím žádný rozdíl - živost barev, 60 Hz vs 100 Hz. Na prodejně jsem viděl vedle sebe UN8000 a OLED asi C1 a rozhodně za denního světla jsem neviděl nic, proč si připlatit za OLED. Byť jsem tam původně pro něj šel. Musím říct, že ani příplatek za NANO pro mne neměl taky smysl.
Jsem spokojený.