Na svou velikost vysoká cena ,složitá obsluha pro staré důchodce

Televizor nabízí vynikající obraz a zvuk, což z něj činí vhodnou volbu pro náročné diváky a hráče. Hlavní nevýhodou je ovladač s omezenou funkcionalitou a lesklost obrazovky. Pro uživatele, kteří hledají jednoduché ovládání, může být obsluha složitější.
Na svou velikost vysoká cena ,složitá obsluha pro staré důchodce
Pěkné barvy i svítivost. Úžasná černá. Vysoká obnovovací frekvence 144 Hz a hodně nízký input lag, což je skvělé pro konzole a PC jako mám připojené já. Obzvlášť k tomu počítači - nahradí i monitor.
Televizi nedoporučuju, pokud ji máte mít postavenou naproti oknu - je hodně lesklá.
Obecně určitě doporučuju. Obzvlášť ve slevě se jedná o skvělý produkt
dobrý den mám ještě TV starší LG 65SM8500 ale obraz horší než u Oled.....takže O.K. r.g.
Prémiový obraz i zvuk
Super obraz
Hlasový asisten neumí česky
Obraz bezkonkurenční
Ovladač nový má méně tlačítek, chybí mi mute, čísla a podobně.
Po 8 letech jsem přešel z LG 43LF632V LCD a OLED 48" a popravdě si musím zvykat. Pokud je tmavá scéna, tak je prostě tma:D. Mám malý tmavý obyvák v bytě a je sem super, do světlejších místností bych volil LCD. Barvy super, odezva taktéž.
Obraz,zvuk
(Chytrý) ovladač