Televizor Recenze LG 55" OLED (OLED55C31LA)

Recenze LG 55" OLED (OLED55C31LA)

Televize LG ze série C31LA vás zaujme především kvalitním obrazem, za kterým stojí vyladěný procesor α9 4K Gen6 AI. Ten k analýze a optimalizaci obsahu využívá algoritmy hlubokého učení. A protože k dobrému zážitku ze sledování patří i dobrý zvuk, je televize vybavena technologií vícerozměrového prostorového zvuku Dolby Atmos. Zážitek jako z kina pak podtrhne Dolby Vision IQ, což je…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Nemám pochyb o tom, že C3 bude letos útočit na první místa mezi prodejů mezi OLEDy. Nemá žádnou zásadnější chybu a cena je poměrně rozumná. Sice nepřináší vylepšení, ale C2 už zvolna mizí z trhu a C3 plynule přebere její místo. Všechny potěší vylepšený upscaling a část kupců i podpora DTS. Zatímco v předešlých letech řada C soutěžila primárně s ostatními OLEDy, tak od doby co Samsung zavedl QD-OLED do své produkce se jedná o dva silné protivníky. V některých ohledech vede QD-OLED (zejména S90C cenou odpovídá C3), ale doporučil bych ho spíše hráčům, zatímco C3 zase milovníkům filmů. Ale pokud máte silnou preferenci k jedné z těchto značek, tak každá z nich dokáže době zastat obě role (hry / filmy).

Více na CoVybrat.cz

stále výborný obraz

solidní dílenské zpracování

excelentní pro sledování večer nebo tmavší místnosti

meziročně vylepšený upscaling

bohatá výbava

podpora DTS je zpět

dálkový ovladač působí lacině

oproti loňsku se navýšila cena

milos.gryc23. října 2024

V dané ceně super telka. Samo že to není referenční tv ale taky nestojí 100tis. Prostě pro normálního náročnějšího uživatele je to dobrá volba.

novjira22. května 2024

Parádní ostrý obraz...

dalibor.macak8. května 2024

Skvělý obraz a zvuk, instalace jednoduchá.

O žádných nevin

Doporučuji, dobrá volba za rozumné peníze.

jahmir23. dubna 2024

V dnešní době mnoho nabídek a mnoho dodavatelů.

Budoucnost ukáže zda byl výběr nejlepší.

marten9319. dubna 2024

Obraz skutečně velmi kvalitní. Černá je černá a rychlé přechody zvládá výborně. Snadná instalace a velké množství portů. Spousta mediálních fukcí, Youtube atd. Obrazové podání na PS5 vynikající.

Zvuk. Dálkový ovladač.

V menší místnosti je stupeň zvuku 6 ze 100 až moc silný, stupeň 3 už zase není skoro slyšet. Také je asi dobré si koupit externí audio, protože část zvuku se odráží od zdi u které televizor stojí a tím se poněkud zkresl. Ovladač je dost těžký, ale dá se. Kolečko na změnu programu je dobrý nápad, ale je tak drobné, že často při otáčení přeskakuje o dvě stanice. Obávám se, že až se zanese, tak bude fungvat ještě nepřesněji. Měli by ho zvětšit.

jkridlo14. dubna 2024

S LG jsem vždy spokojen (tento je již třetí). Systém OLED poskytuje opravdu vynikající obraz - naprosto dokonalé kontrastní barvy, černá je černá. Díváme se prakticky denně.

Mohu vřele doporučit.

pospajarda25. března 2024

super obraz, výborná bezdrátová propojitelnost s PC i mobilem (filmy, fotky, hudba) přijatelná cena

odrazy na lesklé obrazovce v přehledu programů současně nenačítá vše

danielzenaty6. března 2024

výborné, vše funguje jak má

jsem plně spokojen

Varianta 48"
jindrich.mican19. února 2024

Kvalita obrazu a zvuku Konektivita i pro práci přes Windows / MacOS Cena / kvalita

kerim.novacek31. ledna 2024

úžasný zážitek z obrazu i zvuku

už se těším na sportovní přenosy z velkých letošních akcí

Varianta 83"
Registrovaný uživatel18. ledna 2024

- vynikající obraz - středová noha nevyžadující rozměrný podstavec - dobré tovární nastavení režimů zobrazení - kvalitní upscalling -podpora Dolby Vision (Netflix produkce), což některé televize postrádají - podpora (aktualizace) OS po dobu 5 let - magický ovladač chovající se jako počítačová myš

- nepříliš dobrý zvuk

Až na zvuk jde o velmi kvalitní TV. U velmi tenkých TV jde o obecný jev, protože kvalitní zvukové měniče se prostě do tenkých TV nevejdou. V mém specifickém případě (umístění TV v rohu, nedoslýchavost) byl problém s porozuměním dialogů závažný a proto jsem přikročil k dodatečnému zakoupení soundbaru. Přímo pro tuto sérii TV vyrábí LG soundbar SC9, který je dokonale fyzicky i softwarově integrován s TV a ten můj problém se zvukem vyřešil.

pavelsklad16. ledna 2024

výborné technické parametry, celková spokojenost, denně se požívá

dosud jsme neshledali nic negativního

evaspinarova1. ledna 2024

Barvy

Ovládání

ivan.borek25. prosince 2023

Kvalita obrazu ,kontrast a OLED displej Je skvělý, výkonný procesor a rychlost při ovládání Estetické zpracování televize

OLED TV od LG jsou asi televizory s nejlepším obrazem

je perfektní

jara.fak10. prosince 2023

Luxusní televize

marek.svestka2. prosince 2023

Zatím mám Tv krátce, ale super obraz,dobrý zvuk ,spoustu funkcí velmi dobrý dálkový ovladač.Tak uvidím později.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

- Proběhla výměna TV LG po 10 letech odešel postupně obraz, zakoupeno bylo červenec 2013. - Technologie OLED 10 let výročí, 100MHz, Black Friday. - TV se používá každý den.

Po 10 letech jsem musel vyměnit a rozhodl jsem se vyzkoušet OLED od LG. S předchozí LG TV IPS jsem byl spokojený.