Televizor Recenze LG 55" OLED (OLED55BXLB)

Recenze LG 55" OLED (OLED55BXLB)

Vychutnejte si fantastické vizuální zážitky ve spojení s dokonalým zvukem a nerušícím designem na chytré televizi LG. Kromě špičkového 4K Ultra HD rozlišení nabízí televize čistší barvy nebo vylepšený kontrast. I ty nejmenší detaily rozeznáte zásluhou technologie HDR, sportovní režim se postará o to, abyste si užili každý zápas a řada funkcí pro podporu optimálního zobrazení her vám zajistí ten…

Jan8. června 2021

Výborný obraz i zvuk

Ztrácí se naladěné satelitní kanály. Po konzulaci a opětovném ladění podle instrukcí se chyba stejně po několika dnech opakuje. Pro mne je to vážný problém a na helpdesk říkají, že se to stává. Budu řešit reklamaci bohužel.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

S televizí jsem spokojen - obraz, ovládání i funkce jsou v pořádku.

S příslušenstvím byl problém, Chyběly šrouby pro uchycení stojanu k televizi, když jsem reklamoval jejich nedodání, tak mi byly poslány špatné šrouby (samořezné). Šroub M4x12 jsem si nakonec sehnal osobně v obchodě, nechtělo se mi čekat další týden s televizí v krabici.

Tomáš13. února 2021

Opravdu doporučuji všem kdo ještě váhají o koupi, velké nadšení.

Flakanec27. ledna 2021

Perfektni cerna Hloubky obrazu Barevnost i z uhlu Rychlost panelu Menu Ovladac

Poridil jsem do loznice a z obrazu jsem maximalne nadseny. Skvele podani barev, cerna je opravdu cerna, hloubky, ktere LCD ci i odnoz QLED v zivote nemuze nabidnout.. Plynuly obraz. Jednoduche menu a skvely ovladac, ktery dunguje jako ukazovatko.