Televizor Recenze LG 55" OLED (OLED55BX3LB)

Recenze LG 55" OLED (OLED55BX3LB)

Televize LG 55" OLED (OLED55BX3LB) je díky své vlastní technologii jedinečná. Více než 100 milionů samosvítících sub-pixelů se spojí, aby poskytlo novou úroveň televizního zážitku. Vychutnejte si nejhlubší černou, nejbohatší barvy a nejrealističtější kvalitu obrazu. Procesor α7 4K Gen3 AI pomocí algoritmů hlubokého učení analyzuje a vylepšuje obsah na obrazovce.

Ondřej Hrnek28. října 2022

Vyborny obraz, intuitivni ovladani

Tesne pred koncem zaruky se na Tv vypalila obrazovka. Tv byla vypnuta ve stand by rezimu. Nebyt vcasneho zasahu nejsis bychom vyhoreli

Kvulu bezpecnosti bych jiz nikdy nevzal. Je to skoda, protoze jsme byli do doby nehody velmi spokojeni.

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Vybráno na základě recenzí, původně jsem zvažoval typ CX, ale nakonec jsem vzal BX a vůbec nelituji. Obraz je vynikající.

Malé mínus za chybějící tlačítko O2 TV na magic ovladači, ale aspoň je aplikace v nabídce.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

umísti se v d-Testu na 2. místě

Registrovaný uživatel14. září 2021

Tenká,slušný zvuk,kupoval jsem jí k PS5 a k tomu stačí za ty peníze.

Tmavá při sledování některých TV kanálů,zřejmě to bude ale vysíláním.Když tam pustím hru či kvalitní video z YT,tak je vše v pořádku.

Za ty peníze dobrý kup,k mým učelum stačí.

Registrovaný uživatel24. května 2021

Nevím co vytknout