Televizor Recenze LG 55" OLED (OLED55B9PLA)

Recenze LG 55" OLED (OLED55B9PLA)

Elegantní ultra tenká televize s minimalistickým rámečkem a vynikající kvalitou obrazu. Užívejte si filmy v rozlišení 4K s dokonalými barvami a zažijte atmosféru jako v kině. Klíčové vlastnosti - 55" SMART OLED 4K televizor - Dolby Vision a Dolby Atmos - podpora hlasových asistentů - režim Galerie - procesor Alpha 7.2 s algoritmem umělé inteligence Minimalistická televize LG 55" OLED…

filter.for.spam16. července 2020

OLED 4K, 120Hz, repro 40W - prostě kvalitní střední třída. Oproti starému, má nový "Magic" ovládač tlačítka čísel - to mi šíleně chybělo. Obraz s HDR mi přišel úžasný - škoda, že to tak málo využiju.

Dodaný kus nebyl PLA, ale SLA (pro UK a Singapur), některé služby (asi) proto nejdou rozchodit (naštěstí mi to nevadí). Nerozchodil jsem ani webový prohlížeč. V nastavení se vše tváří OK, ale žádnou stránku to nenačte (prý "nejsou k dispozici") - možná to souvisí s tím SLA(?), možná s tím, že defaultně pracuje s HTTP místo HTTPS - žádné informace to ale neposkytuje, takže na houby. WebOS mi moc nevyhovuje, proti staré televizi (LG ročník 2013) mi to přijde trochu jako krok zpět. A navíc WebOS bez webu (viz výše) ... to se soudruhům z LG hodně nepovedlo. Upsacling z 1080 (HD) je v pohodě, 720 už je o trochu rozmazanější, a na staré věci z archivů se dá dívat jen pokud jste na ty záznamy fanda. Ač i předtím jsem měl 55", tak je ta nová asi o 8kg těžší - nic pro moje záda.

V něčem jsem si polepšil, ale je tu pár věcí (které mi ale zas až tak moc nevadí), co LG nemá vychytané.

Registrovaný uživatel22. března 2020

OLED TV od nejlepšího výrobce tohoto displeje přijatelná cena v kategorii pochopitelné menu a ovládání

Dobrá TV pro náročného spotřebitele,

Registrovaný uživatel6. února 2020

skvělý obraz a funkce

doporučuji, funguje skvěle

Registrovaný uživatel12. ledna 2020

Skvělý obraz, dobré ovládání, vzhled