ještě to pořát nemám !!

Televize nabízí kvalitní obraz a vylepšení zvuku sounbarem, ale má komplikované ovládání a omezené možnosti připojení. Pro plnohodnotný zážitek je vhodné doplnit soundbar. Uživatelé si chválí vzhled a barevné zobrazení, ale někteří zmiňují slabší barvy oproti konkurenci.
ještě to pořát nemám !!
Prodejce spolu s televizi nedodává podrobný manuál k jejímu ovládání, nastavení.
Zatím se nám nepodařilo nastavit barvy tak, aby se nám obraz jednoznačně líbil. Je to tím, že jsme vyzkoušeli přednastavené režimy, ale ty se nám nelíbí, barvy nejsou přirozené. Když by vše bylo pěkné, obličeje jsou narůžovělé. Musíme nastudovat manuál, což jsme zatím neudělali, neboť manuál není součástí dodávky televize.
Barvy super
mini led podsvícení / i kyž jaksi tak divně v pásech ne lokálně /
lepší černá barva
oproti Samsungu o 1/3 slabé barvy
pomalý pohyb v menu nastavení !!/ asi slabší paměť /
nejdou přečíslovat kanály !!! // chlubí se procesorem 7? generace.../ musí se to udělat v PC přes program...
no a repro - naprostá katastrofa - nutno počítat se soundbarem
vstupy na pravé straně
HDR - nastaví vše na 100 procent / vyždímou panel
na spoustu věcí se musíte registrovat
celkem málo místa v paměti
na to jak ji vychvalují celkem dost slabá...
Vzhled
Ovládání
Kvalita obrazu
ZATIM DOBRE.
Krásný obraz, kvalitní zvuk
Určitě dobrá koupě
Komplikované ovládání, odlišné od uživatelské příručky, nejde nastavit ovládání hlasem, nelze současné použít bluethooth a optické připojení soundbaru, nekvalitní zvuk, myš magického ovladače lítá po obrazovce a řada dalších záležitostí, které ztěžují hladké ovládání televizoru.
Znát toto předem, tak si televizi nekoupím.
krásná televize s umělou inteligenci která dokáže upravit barvy a zvuk
používám na příjem signálu Skylink. Nádherné barevné zobrazení a vylepšení zvuku sounbarem LG S60T dělá z této televize super kino při přehrávání filmů. Doporučuji ke koupi v současnosti za velmi přijemnou cenu.