Televizor Recenze LG 50" LED (50UR81003LJ)

Recenze LG 50" LED (50UR81003LJ)

Televizor LG UR81003LJ je moderní přístroj, který nabízí širokou škálu funkcí a vlastností pro zajištění optimálního zážitku z televizního vysílání a multimediálního obsahu. Jednou z klíčových vlastností tohoto televizoru je jeho obnovovací frekvence 60 Hz, která zajišťuje plynulý a ostrý obraz bez rozmazání, což je ideální pro sledování sportovních přenosů nebo akčních filmů. Televizor je…

Registrovaný uživatel3. listopadu 2024

Dobrý obraz, zvuk.

2 reklamace 1) Denní vypadky kanálu, po přeladění pak funguje do další dne. 2) Výpadky obrazu, rozpuleny obraz, modré z kreslení, další výměna desky. Pokaždé přes 2 týdny bez televize. Pokud je připojená k síti zobrazuje reklamy jako obraz v obraze. Příšerné uživatelské rozhraní.

Koupena jako náhrada za asi 10let starou 47" lg, která fungovala perfektně. Bohužel zklamání.

Blondy.Lucas3. května 2024

Na základě recenzí jsem si vybral tento model. Televize má dobrý zvuk a stojan který se vejde na malý stolek

Televize má špatné pozorovací uhly a v šedých scénách byly vidět dva vodorovné pruhy přes obrazovku (zřejmě prosvítající podsvícení nebo vada displeje)

Kdyby televize neměla viditelné vodorovné pruhy podsvícení dalo by se na ní koukat. V barevních scénách krásné barvy a černá, je to škoda

Varianta 55"
Registrovaný uživatel29. dubna 2024

Cena , jednoduché ovládání , ob den .

obtížné řazení kanálů jinak ok .

Celkem k ceně ok.

jarmila.hluboka15. dubna 2024

Už jednu LG televizi máme delší dobu a jsme s ní spokojeni, tak jsme nahradili druhou také od firmy LG.

Zatím jsme na nic nepřišli

V podstatě dobrá koupě.

Václav17. února 2024

S touto tv jsem spokojen Plně vyhovuje

ivajiristova15. února 2024

Perfektni obraz výborné rozlišení

Varianta 65"
zapounek21. prosince 2023

Hezký obraz, všechny potřebné aplikace, super magic ovladač.

Varianta 55"
Marie20. prosince 2023

Dobrá cena výborný zvuk krásný, kvalitní obraz

Slibované ovládání televize hlasovými příkazy pro Česko nefunguje! Hlasem lze ovládat jen vyhledávání přes internet.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2023

Na doporučení kamaráda.

Občas se nám obraz zaseknul.

Volali jsme na T-mobile,snad to už bude dobré.Uvidíme.

Varianta 65"
Registrovaný uživatel24. října 2023

Kvalita a cena odpovídá

Zatím se seznamují s ovládáním

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Dobrý obraz.

Moc malý písmo v nápovědě pořadů. Špatně se čte.