Televizor Recenze LG 50" LED (50UR78006LK)

Recenze LG 50" LED (50UR78006LK)

Televizor LG je televizní přístroj vybavený LED technologií, která zajišťuje vysokou kvalitu obrazu a nízkou spotřebu energie. Jednou z hlavních vlastností tohoto modelu je rozlišení 3840 x 2160 pixelů (UHD 4K), které poskytuje detailní a ostrý obraz. Televizor je také vybaven technologií HDR, která zlepšuje kontrast a barvy obrazu. Obnovovací frekvence 50 Hz zajišťuje plynulý pohyb na…

dandee16. června 2025

Rozhodovali jsme se mezi LG a Samsung (rozdíl byl cca 500kč), ale než jsem objednal Samsung, tak byl zdražen o skoro 1000Kč tak jsme vzali opět LG. Máme jinou LG doma už více jak 15 let a hraje pořád perfektně. Jelikož však nové aplikace už nemají podporu u tak starých TV(disney, oneplay, spotify at...), vzali jsme dětem novější. - skvělý obraz - svižné ovládání - nízká cena

při pohledu z boku trošku tlustější bříško, ale na TV koukáte ze předu že jo..

Za ty peníze skvělý obraz, slušný zvuk a díky bluetooth možno připojit jakýkoliv bezdrátový reprák (u nás JBL) nebo soundbar a okamžitě povýšíte sledování na mnohem vyšší úroveň. Díky BT je možno také připojit herní ovladače a pustit se do hraní, ale to jsme ještě nezkoušeli. Pořízeno do menšího dětského pokoje a spokojenost i u dětí. Jednoduché ovládání i samotný ovladač (vhodné i pro starší generace zvyklé na klasické zesilování a přepínání programů), celkem svižný software, aplikace neotevírá dlouho a data přes wifi frčí (načítání a přeskakování ve filmech). Za ty peníze fakt pecka!

karlstepan19. května 2025

S tel.spokojen.Má vše co jsem očekával.

josefkonecny225. března 2025

Kvalita,jednoduchost