Krásný obraz, jednoduché ovládání.

Krásný obraz, jednoduché ovládání.
Zatím splňuje všechny moje požadavky. perfektní na filmy ,hry, připojení druhé obrazovky z pc nebo telefonu , velikost vyhovující , obraz za mě super.
jsem taky hrozně rád za kurzor na obrazovce při používání ovladače. děkuji moc za doporučení od Martina, pečlivě mi vysvětlil dle mých požadavků s poměrem ceny a kvality , během celého nákupu i dalších příslušenství k TV vybral to co jsem opravdu potřeboval. skvělá komunikace a přátelský přístup. děkuji.. koupeno v Planeu Zlín
pozorovací úhel, zřejmě panel IPS
pouze jeden USB vstup
Nic, protože televizi jsem neobdržel
Všechno, protože televizi jsem neobrdžel
Planeo mě pořád otravuje i když jsme obchod neuzavřeli.
Příznivá cena.
supr obraz
zvuk
neseká se
Koupil jsem ji hlavně kvůli poměru cena výkon a po slevě za 7000 kč, no neberte to :-)
Příliš brzo na hodnocení,zatím dobré.
Ukáže čas.
cena a velikost obrazovky
používám denně
Rychlý
WebOS
Magic Remote Control
Pozorovací úhly, avšak pochopitelné k ceně
Daný televizor ve výprodejové ceně kolem 8 tisíc poskytuje nesmírně dobrou hodnotu cena/výkon a rozhodně doporučuji.
Každou chvíli nejde zapnout ovladačem ani přímo na televizi. Musí se vytáhnout ze zásuvky a zapnout. Opakuje se to často....
Je to závada tohoto typu televize, jelikož jednu s tím samým problémem jsem vrátil a druhá začala dělat to samé, ale už jsem ji nestihl vrátit
Televizory lehký skoro žádný rám krásný obraz má super ovladač jsem s ní velice spokojená
Cena - výkon
Mám již dva výrobky této firmy.
Spokojenost
Spolehlivost, stabilita parametrů
Denně
Zatím jsem nic nezjistil.
Dobrý výrobek.
Nemám co dodat.Jsme spokojeni.Doporučuji.
Televize LG přesně odpovídá našim požadavkům, proto jsme si ji také vybrali.
plná spokojenost
Pěkný obraz
Vysoká
Jasné barvy
Snadné ovládání
Zatím nic tak snad bude pořád ok
Dobrý obraz 4k,funkce a ovladatelnost.
Doporučuji koupit.
levná TV v obrovské kvalitě a vybavebí- je chytřejší než já
Tv je nová, naprostá spokojenost.
cena,kvalita
složitější instalace