Televizor Recenze LG 49" LED (49SM8200)

Recenze LG 49" LED (49SM8200)

Elegantní LED Smart televizor LG 49SM8200 s úhlopříčkou 49", 4K Ultra HD rozlišením, operačním systémem webOS Smart TV a NanoCell displejem přináší sytý a autentický obraz zaobalený do sofistikovaného designu s ultratenkým rámem. Kromě toho nabízí čtyřjádrový procesor či služby Asistent Google a Amazon Alexa, které rozšíří váš zážitek s umělou inteligencí. Klíčové vlastnosti - NanoCell TV - 4K…

Registrovaný uživatel21. září 2020

Perfektní čistý obraz a zvuk jak přes satelit, tak pozemní vysílání. Značku LG HD REDY jsem vlastnil 11 let úhl.95 cm- spokojenost. Produkt používáme denně.

Zatím jsem žádné nenašel.

Registrovaný uživatel23. března 2020

Za málo pěněz hodně muziky

Registrovaný uživatel13. února 2020

Barvy Zvuk Přehrávání formátů videa

Pozorovací úhly Lokální tlumení

Vážně nechápu, kde výrobce a všichni ostatní vzali termín Široké pozorovací úhly. Sice je to jiná technologie, ale oproti modelu LG 50PH670S je to katastrofa. Stačí udělat dva úkroky stranou a už je to v P.... Z obrazu se rázem vytratí veškerý šmrnc. Nevím, zda se jedná o chybu v nastavení, či o vadný kus

Registrovaný uživatel3. února 2020

Naprosto vynikající obraz i zvuk. Jsem nadšený. Fakt skvělý televizor

Bez možnosti připojení sluchátek. Vyřešil jsem jinak.

Oravdu skvělý produkt. Po týdnu ( protože se mi moc zamlouvala ) jsem zvažoval větší uhlopříčku, ale nakonec jsem zůstal u této a jsem velice spokojen.

Registrovaný uživatel11. ledna 2020

Obraz, zvuk, ovládání,...... Splňuje vše, co jsem od této TV chtěl.