Televizor Recenze LG 32" LED (32LQ63806LC)

Recenze LG 32" LED (32LQ63806LC)

Televize s chytrými funkcemi LG 32" LED (32LQ63806LC) s úhlopříčkou 81 cm vám umožní sledovat oblíbené pořady s rozlišením až Full HD (1920 × 1080). Televize funguje na základě technologie podsvícení Direct LED. Klíčové vlastnosti televize LG 32" LED (32LQ63806LC) - typ televizoru: LED - rozměr displeje: 32" - programy lze sledovat v rozlišení Full HD (1920 × 1080) -…

jvpetr10. prosince 2025

Obraz i zvuk skvělý , jen obsah televizních pořadů se kvalitou blíží k nule a televizní noviny jsou už jen pro psychicky silné a nebo už jen pro tupce, kterým ty zprávy nic neudělají ...

Zatím jsem nic nenalezl ! Prostor pro zlepšení vidím v tom, že by byl potřeba televizní kanál pro normální lidi .

Hodnotová analýza poměru ceny a užitku dopadla pro tento televizor v naší domácnosti 1AAA .

pytyt24. ledna 2025

televizi jsme volili záměrně od LG - dobré zkušenosti, kvalita, dobrá cena jedná se o TV do dětského pokoje, velmi dobrá výbava televize, LED smart TV, hodně aplikací, které ani nevyužijeme, v bílé barvě TV používáme denně max. spokojenost

Registrovaný uživatel24. října 2023

Nešikovný malý ovladač

Registrovaný uživatel7. září 2023

Obraz

Ovladač

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Super TV

Registrovaný uživatel26. března 2023

Vyhovuje mi velikost, bílá barva a minimalistický dizajn. Ovládání jednoduché. Spokojenost.

Za ty peníze je výborná, není to sice 4K, ale tam jsou už jiné cenové relace.

Můžu doporučit.

Registrovaný uživatel9. října 2022

Měla dobré parametry

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Dobrá HD LCD TV, mám ji jako druhou.