Recenze Lež - C. L. Taylor

Recenze Lež - C. L. Taylor

“Tato kniha mi připomíná Pláž. Jen je temnější a napínavější. Na člověka až padne klaustrofobie.” Čtenářská recenze z Británie Jane Hughesová je se svým životem naprosto spokojená. Bydlí v malé vesnici ve Walesu, má milujícího partnera a zajímavou práci ve zvířecím útulku.

2 recenze

milam25. června 2020

zajímavý příběh, dobře navazující kapitoly,

příliš rychlý konec a nejasné vysvětlení konce

přečteno za 4 dny, je to velmi napínavý a dost dobře napsaný příběh, jednotlivé pasáže o současnosti a minulosti na sebe dobře navazují, čtenář tím neztrácí přehled o tom co se dělo v předchozích kapitolách, je propracovaná i v detailech, ale poslední kapitola mě dost zklamala, vysvětlení a ukončení bylo příliš rychlé a mám pocit že nedávalo smysl

milam18. června 2020

dobře propracovaná s různými detaily, přechod mezi kapitolami je plynulý, čtenář se neztrácí

konec velmi rychlý a nedostatečně vysvětlený