Čistič odpadu Recenze Levior Čistič odpadu bubnový 6 mm x 6 m

Recenze Levior Čistič odpadu bubnový 6 mm x 6 m

Čistič odpadů v pouzdře zaručuje čistou a prostorově nenáročnou manipulaci, převoz a uložení. Délka spirály činí 6 m. Průměr koncovky je 15 mm.

Registrovaný uživatel5. srpna 2023

Doma se nám ucpalo odpadní potrubí a klasickým perem s kličkou na konci jsem nebyl schopen potrubí vyčistit. Mohu vysouvat čisticí pero postupně a pomocí vrtačky dobře vyčistit zanešené odpadní potrubí. Zatím jsem čistič použil jednou. Věřím, po vyčištění bude na mnoho let klid.

Při vysunutí celého péra se konec pera zakousne do plastového bubnu a těžko se uvolňuje pro zpáteční zasunutí.

Za přijatelnou cenu odvede slušnou práci.

Registrovaný uživatel26. července 2023

Pomohl mě, ze začátku jsem tomu moc nerozuměl ale pak jsem na to přišel. Výborná věc, odpady mám čisté jak nikdy.S pozdravem Rybárský.

Výborný pomocník.

Registrovaný uživatel6. června 2023

funkčnost

Registrovaný uživatel4. května 2023

super věcička,dala jsem do vrtačky a odpad čistý

Registrovaný uživatel15. března 2023

na nic jsem nepřišel

Registrovaný uživatel14. října 2022

Skladnost, jednoduchá manipulace

Průměr spirály 6 mm je pro čištění i odpadů s malým průměrem malý a spirála málo tuhá, tak se mně ohnula a musel jsem zlom narovnávat. Bylo by dobré kdyby se k čističi prodávaly koncovky spirály s nástroji na lepší a snazší čištění (škrabka, kartáč a pod.)