Dalekohled Recenze Levenhuk Atom 10-30x50

Recenze Levenhuk Atom 10-30x50

Binokulární dalekohled Levenhuk Atom 10-30x50 je víceúčelové optické zařízení, které je vhodné k použití v každé situaci. Tento model disponuje nastavitelným zvětšením od 10x do 30x – to znamená, že když vás v zorném poli zaujme nějaký objekt, můžete si jej snadno přiblížit a prohlédnout si všechny jeho detaily.

Stanislav Šmejdíř28. května 2023

Relativně příznivá cena, ale...

Naprosto příšerné zpracování, zaostřovací mechanika z plastu, okuláry plastové, zoomovaci mechanika plast a nepříliš přesná - doostřit se mne v rámci dioptrické korekce nepodařilo. Optické osy rozhozené - kroutí to očima, barevná aberace hrozná, obraz soudkovatý.

Rozhodně nebrat, raději bych si připlatil za dražší a lepší dalekohled. V tomto případě by dle mého musela být cena v poměru ke kvalitě někde pod tisícikorunou.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Prostě dobrý

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

- pěkné recenze - je s možností dioptrií - vždy, když jdeme ven

Registrovaný uživatel28. září 2019

Docela ostře se dá zaostřit

Rostřesený pohled přes dalekohled,oči musíte dát kousek od samotného hledí,jinak to dělá takový nepříjemný stín,co mám starší dalekohled tak tyto negativa nemá,jen tak dobře nezaostří,takže mám z celkového dojmu rozporuplné pocity.

Solidní ale čekal jsem od něj více

Registrovaný uživatel11. července 2017

Lepší dalekohled jsem ještě neměl.Perfektní firemní zpracování.Je viditelné že tato firma věnuje výrobě od vstupu až po výstup veškerou pozornost.Co se týče optiky tak dle mého názoru je věrně zobrazován obraz přibližení.Bez nějakých barevných rušivých vjemů.Tedy tento dalekohled hodnotím velice dobře,tety doporučuji.Je zajímavé že tato firma není závislá na výrobních kapacitách v Čínské Lidové Republiky ale vyrábí tento dalekohled pouze v USA.To je znak vynikající kvality a dobré práce od dělníků až po management.Děkuji výrobci za tento produkt. Lubomír Foldyna majitel výrobku.

Vynikající výrobek,doporučuji.