koupen kvůli ceně - více kusů do penzionu
po ca 3 letech všechny bojlery LEOV začli kapat, po otevření bylo vše zkorodované, neopravitelné
udělal jsem velkou chybu, nyní musím všechny vyměnit, takže jsem ve výsledku prodělal kalhoty

koupen kvůli ceně - více kusů do penzionu
Laciný
Po necelích 2 letech začla kapat ze spodu voda.Po sundání spodního krytu totálně zrezlé topné těleso a kabeláž na něm.
Nikde není k sehnání náhradní díl u tohoto Běloruského skvostu.
Po obvolání několika opraven mi byla zdělena cena cca 2000.Za výměnu universálního top. Tělesa ale stejnak mi to nedoporučovali pač je to šrot.
Jako nouzovka to do 2 let zrezna. Po doporučení kupuji Moru.
Křivě namontovaný držák
Musel jsem upravit aby šel namontovat na zeď rovně
Nefunguje teplomer
Zatim slape jak ma.Spokojenost a doporucuji.
Nebyla u bojleru daktura a tim padem zarucni list.To jsme nenasli.
Doporucuji.Bojler slape jak ma!!!Zvazuji koupeni druheho bojleru.
Levný, funkční. A když vydrží 7 let tak v poho. Vodní kámen zničí i ty drahé kousky.
Zatím jsem žádný neobjevil.
Drive jsem si pořídil drahé, prý kvalitní bojlery. Stejně šli za 6 let do kpru. Za tuto cenu mám 3 a když je budu měnit po 6 letech, tak super.
absolutně neseženete žádný náhradní díl
V žádném případě si ho nekupujte. Pouze při shánění dílů vám každý řekne, bohužel je nám líto.
Bojler přišel celý pomačkaný, a řeším reklamaci
Nekupujte, není zajištěný servis, neseženete nd.
Kamody hraje mrtvého brouka.Nikdo to neopraví.
Vše špatně .
Bojler došel v katastrofálním stavu. Chyba výrobce. Nikdo semnou nekomunikuje. Hrůza a děs
Je to levnej šmejd, ale pro nájemníky dobrý.
Do pěti let bude kaput
První kus nefungoval ani novej, proražená izolace, takže fáze hezky ve vodě, děkujme za chrániče.
Je malej a přitom 100l, ale to je díky faktu, že jeho izolace je špatnej vtip a ochrana proti korozi je taky jen na okoko. Navíc to dělá banda lemplů a za tu cenu ani nemůžete čekat Ferrari.