Skvělý displej
3,5 mm jack
absence notifikační diody
absence NFC
absolutně katastrofální software
Po velmi pozitivních zkušenostech s telefonem Lenovo VIBE P1 PRO, který mám víc jak 3 roky, jsem se rozhodl pro modernizaci svého telefonu v podobě koupí Lenova Z6 pro. Telefon jsem měl 14 dní a musel jsem ho vrátit. Tak úžasný hardware, a tak dok..vený softwarem jsem snad ještě neviděl. Fotoaparát je vpodstatě použitelný jen na statické fotky, pak jsou nádherné, jakmile je ovšem obraz trochu v pohybu, tak se začnou dít nevídané věci. Obličeje jsou deformované nebo rozmazané, vidět třeba 3 rozdílné fotky v čase na jedné apod, nemluvě o hrozné prodlevě mezi zmáčknutím spouště a vyfocením na kterou si ani nejde zvyknout jelikož je pokaždé jiná, a to mluvím o focení ve dne, venku, za sluníčka,prostě ideální podmínky. V špatném osvětlení je to ještě o řád horší v podobě blesku, který si blýská jak bouřka! Tedy nikdy nevíte, jestli blýskne, kolikrát a kdy. Nastavení zvuků je další oříšek, prostě nadlidský úkol. Nastavení v menu zvuky a vibrace je nefunkční, prostě nereaguje. Vyzvánění se musí složitě nastavovat přes notifikace nebo externí apky. I tak to ne vždy funguje, nebo zvoní víc zvuků přes sebe, nebo jeden 2x posunutý... Pokud změním zvonění u kontaktu individuálně, už nelze vrátit zpět, úplně chybí možnost výchozí vyzvánění.
Jednoduše jsem byl donucen vrátit se zpět ke své P1 pro, protože tohle je super přešlap. Ptám se, dá to výrobce dohromady, telefon je hezký, rychlí, ale pro běžné telefonování a focení nepoužitelný. Má někdo další zkušenosti? Děkuji Mičan.