Přiznám se: když jsem poprvé zkoušel Lenovo Yoga Book v Berlíně na IFA, připadal mi hodně divný a nedomyšlený. Nyní, po té, co jsem jej mohl několik dní více používat, jsem svůj první dojem poopravil. Yoga Book se totiž nesnaží nic nahradit.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Lenovo Yoga Book 10
Zažijte nový způsob práce a zábavy s tabletem 2v1, jaký jste ještě neviděli. Lenovo Yoga Book přináší inovativní řešení s klávesnicí Halo na podložce Create Pad a stylusem s opravdovým inkoustem, který umožňuje bleskovou tvorbu a digitalizaci poznámek či náčrtků. Nechte se inspirovat a podpořte svou kreativitu s tabletem 2v1 Lenovo Yoga Book. Je tenký, lehký, odolný, stylový a snadno přenosný.
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel
Chcete se o produktu Lenovo Yoga Book 10 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naRegistrovaný uživatel
Chcete se o produktu Lenovo Yoga Book 10 LTE dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naRegistrovaný uživatel
Segment tabletů už není na popředí zájmu výrobců. Na jejich místo dorostly mobily, aby dostaly název phablety a část z tabletového kouzla v podobě dotykových displejů převzaly konvertibilní notebooky. Ale Lenovo se rozhodlo zkusit něco opravdu netradičního. Tablet s názvem Yoga Book.
Více na