Super obraz a prostředí na bázi androidu 14
Vydrž a výkon
Dobrý den máte někdo zkušenosti proč když jsem měl 100% baterie a jenom sem ho vypl aby se zbytečně nepřehříval a nevybíjela se baterie proč už nejde zapnout?

Super obraz a prostředí na bázi androidu 14
Vydrž a výkon
Zaplaceno, nedodáno, platba vrácena za týden
Z důvodu zjevné systémové chyby v nastavení prodejní ceny si dovolujeme dle platných VOP (bod 4.) vaši objednávku nepotvrdit.
Bylo to pro vnučku. Je spokojená.
Pěkný design, správná velikost produktu vzhledem k účelu použití. Používám jej velmi často.
zatím o žádném nedostatku nevím
S tabletem jsem spokojená, nedá se mu nic vytknout.
Dobrý stroj ,poradi si i v blátě!!!!!!!!!
Rychlost, dobrý výrobek, pěkný obraz, plynulý chod
Tablet vybrán výhradně, jako upgrade pro mou maminku v důchodovém věku. Ta je spokojená velice a to jak s vyšší kvalitou obrazu/rozlišení, tak zvuku i rychlostí - Procesor Qualcomm Snapdragon 680 s taktem až 2,4 GHz a grafického čipu Adreno 610. Operační paměť RAM o kapacitě 4 GB zajistí rychlou odezvu bez sekání a velké 128GB úložiště poskytne dostatek prostoru na vše, co potřebujete - fotky , video , data.
Opravdu nižší váha ,než její předchozí tablet.
128GB interní paměti dozajista oceníte, plus možnost navýšit paměť prostřednictvím microSD slotu (microSD kartou do 1 TB).
Výborný obraz,kvalitní zvuk,je lehký.
Grafika
Neobjevil jsem.
android , výdrž baterie, ram
mám jej krátce, funguje velmi dobře ozvučení slušné
Pěkný obraz plynulý chod
Chybí notifikační dioda oproti staršímu modelu podstatně horší pouzdro
V dané kategorii minimálně o polovinu levnější než Samsung