Slušný výkon za rozumné peníze.

Slušný výkon za rozumné peníze.
krásný obraz,jede jak má,lehký.na základní věci dostačující
první spuštění za 2 , sim karta zatím tam nezkoušená , wifi ok , jako mini tv na cesty za 1 , plní vše co jsme chtěly , stahování app. svižné , nevím jestli půjde připojit klávesnice pak by to byla i dostatečná náhrada pc pro nás
nikde není popsáno na co slouží chytrý konektor
na dovolenku , vlaku busu , na cesty Ok
Zlatý střed, dobrý hlavně pro začátečníky
Není pro náročné uživatele
Zatím nevím. Tablet mám jako dárek.
Rychlost, lehký.
Pekny obraz
Je svižný, neseka se
Dá se dokoupit dokovací stanice a to je vynikající
Kontrolka nabíjení
Poměr cena a kvalita výborný
Rvchlí a dobře reaguje na dotyk.
Menší rozlišení ale na běžné použití stačí.
Pro méně náročné doporučuji.
baterie grafika
Poměr ceny a vykonu
Vybíral jsem hlavně podle ceny a tenhle vyhrál na celé čáře.
Super nenašel jsem zápory
byl to dárek
Doporučení reklamy.
Krásný a přehledný,ale pro staršího člověka docela složitý.
Nemá český návod pro obsluhu.
Jinak spokojenost.
Neni to žádná špička, ale zatím naprostá spokojenost vzhledem k ceně přiměřené výbavě. Dobrý
Kapacita úložiště 64 GB, RAM 4GB, poměr cena a užitná hodnota, výrobcem integrovaný program šetření baterie při trvale zapnutém nabíjení, silný zvuk, brilantní zobrazení, možnost naplánovat automatické zapnutí a vypnutí v nastavených časech.
Vhodný pro náhradu stolního PC, nebo notebooku pro běžné každodenní použití (pošta, zprávy, počasí, TV program a jiné aplikace....).
Nedostatečné signalizování - chybí barevné odlišení událostí kalendáře, doručených zpráv, zmeškaných hovorů, nabité baterie nad 90 procent.
Za tu cenu je to dobrá volba.
Lehký, pěkný obraz
Usb-c funguje pouze pro nabíjení, což mě zklamalo
Lesklý,snadné ovládání,velká obrazovka.
Cena versus kvalita
Nemotorné ovládání pomocí gest (po poslední aktualizaci naštěstí již jde změnit na tlačítka)