Notebook Recenze Lenovo IdeaPad 520-15IKBR (81BF0018CK)

Recenze Lenovo IdeaPad 520-15IKBR (81BF0018CK)

Notebooky IdeaPad 520-15IKBR jsou postaveny na moderních procesorech Intel 8. generace v kombinaci s možností využití integrovaných i dedikovaných grafických karet (v závislosti na konfiguraci). Nechybí dostatek operační paměti a široké možnost volby pevných disků - vysokokapacitní HDD, rychlé SSD nebo dokonce jejich kombinace pro optimální soulad výkonu a kapacity. Dále můžete vybírat rozlišení…

1 recenze

Registrovaný uživatel17. ledna 2020

Chtěl jsem malou TV, která funguje v kuchyni na příjem pozemního vysílání DVBT2 malé domácí antény bez jakýchkoli problémů. Jediné co jsem si musel v nastavení menu vypnout je, automatická aktualizace nových nalezených programů, protože mi to pokaždé rozhodilo mnou nastavené pořadí. Obraz fajn, zvuk je však plechový, ale co by člověk za ty peníze měl chtít. Přikoupil jsem si delší dobu záruky (na 5 let) tak snad to tuto dobu vydrží.

Zatím žádné, mám jej krátce.

V této cenové relaci a velikosti, dobrý produkt.