Recenze Lenor Fresh Air Effect 504 ml

Aviváž Lenor dodá prádlu krásnou vůni a značnou jemnost a napomůže k lepšímu žehlení. Do vašeho prádla tak prostoupí květinová vůně, díky které si nošení oblíbeného oblečení užijete ještě více. Aviváž je parfemovaná, tak zaručuje dlouhotrvající a intenzivní vůni. Aviváž Lenor vydrží celkem 36 praní.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Superrrr

Registrovaný uživatel31. července 2022

svěží hezká vůněý

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Pěkně voní a vůně vydrží

V globále ok

Varianta Summer Day
Registrovaný uživatel20. září 2021

Bohužel moc nevoní, příště budu váhat jestli si jí koupím

Varianta Summer Day
Registrovaný uživatel10. září 2021

ultra koncentrát pěkně a silně voní při dávce prádla na nejnižší hmotnost vydrží dávkování opravdu až na 36 praní

docela mi vadí, že produkt není plombován

Vždy jsem kdysi kupovával Silan, ale potřeboval jsem novou aviváž a Silan neměli ani v našem kamenném obchodě, tak jsem si objednal tento Lenor na zkoušku, teď lituji, že jsem si neobjednal aspoň 2 kusy protože poštovné zvyšuje náklady na tyto výrobky. To znamená čím více si objednám tím lépe se poštovné rozloží do veškerého zboží a tím levnější to pak je a pořád to musí být výhodnější než nákup v běžném kamenném obchodě. Většinou co si koupím na zkoušku tak je velice kvalitní a funkční než to co si koupím více kusů. Jinak docela u těchto výrobků mě mrzí, že nejsou plombovány proti jakékoliv manipulaci i třeba jen kvůli tomu, že pokud to nebude dobře zašroubované může se to při přepravě povolit nebo vylít a znehodnotit obsah ostatních výrobků.