Příslušenství pro turistickou hůl Recenze LEKI Rubber Tip Walking

Recenze LEKI Rubber Tip Walking

Gumová botička pro hole Nordic Walking. Balení obsahuje 1 pár.

alan.vyborny6. listopadu 2025

dobrý tvar a trvanlivost v terénu...

Registrovaný uživatel14. července 2023

Nejlepší dostupná "botička" na zpevněné povrchy - asfalt, beton apod., je sice o něco něco těžší, ale dostatečně protiskluzová. Je vhodná pro lidi, kteří ovládají alespoň částečně nordic walking. Není vhodná pro běžné uživatele, kteří chodí styl tzv."paní starostová", což je styl, který používá 95% lidí, které vidíte všude okolo sebe .

Nezaznamenal jsem.

V ČR je rozšířen mýtus "koupil jsem si hůlky, tudíž chodím nordic walking", což je velký omyl. Jsem instruktor NW a v poslední době jsem je nechal vyzkoušet některým svým klientům a ti o ně projevili zájem. Bohužel na našem trhu jsou v současné době téměř nedostupné.

Registrovaný uživatel22. října 2022

Na dlaždicích nepodkluzují jako předcházející typ pryžových koncovek. Jsou skvělé.

Plná spokojenost.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Vydrží více než neoriginální koncovky a dají pohodlně sejmout a zase nasadit.

Vyšší cena.

Registrovaný uživatel15. června 2021

Výborný materiál odolný

Konstrukčně špatně provedený tvar , hůlka je do botky zasunuta mimo středu botičky a tím pádem se botička ohýbání a zátěž nese jenom kraj botky 3/4 botky je nevyužita… je zbytečně dlouhá velká a otvor na nastrčený hůlky je špatně umístěn , mimo střed (osu )zatěžování……

Zkrátit a změnit osu otvoru pro hole …jinak guma kvalitní ….cenově hodně drahé .

Registrovaný uživatel5. května 2021

otáčí se při chůzi na hrotu.

zkusíme jiný typ pacek

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Splňují účel.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2019

Jednoznačně nejlepší boty na asfalt a beton

Výší cena a problém je vůbec sehnat