výtečný sušák, kterým jsem nahradil starý typ, a velmi mne překvapilo, že předvrtané otvory do zdi pasují i pro umístění nového sušáku

Ž adne
Předchůdce mi sloužil 30let
Skladný, úhledný, praktický.
šikovný pomocník
vše dobré
Perfektní,vypadá super
čas ukáže, zatím nelze hodnotit, vypadá dobře
Do malé koupelny dobrý.
Šňůry mě nepřipadají moc pevné, pouze věšet osobní prádlo, těžší věci bych se bála pověsit.
Skladný - moderní sušák s teleskopickým pevným roztahováním kvalitních komponentů pevného typu s bonusem stříbrné hliníkové tyčky na sušení osušek bez rozevření sušáku.
Nadstandardní provedení a kvalita
2 + 1 ROK ZÁRUKY NAVÍC
Uchycení kdekoliv - od sprch. koutu, stěn a jiných ploch, balkónů zepředu i vně, obkladů, venkovních stěn, balkónových kovových úchytných obvodových konstrukcí aj.
Různé typy délek a kg rozpětí sušení prádla s přídavnou tyčkou na osušky nebo bez.
Nenápadný v interiéru
Funkční výrobek, který lze umístit nad čelo vany se sklopením ramen dovnitř a stažením sušících tyček se stává součástí moderního interiéru
Vhodný i na venkovní použití
Stabilní proti UV záření, korozi, vodě, sněhu
Cena je oproti kamenným obchodům poloviční, nebo třetinová
100% doporučuji
Perfektní cenově dostupný moderní produkt - nadstandardní kvality i účelnosti
Nezabírá místo při zavření a je nenápadný. Jsem spokojená.
V pohode na něm usušite menší pracka a Po složení Nezabírá žádné místo , pěkný dezajn
Pro rozložení jsou potřeba obě ruce
rozkládací sušák, šetří místo
spolehlivý výrobek
Vypadá dobře, ale ještě jsem ho nepoužila. Potřebovala jsem menší sušák a toto kritérium splňuje.
Zatím nemohu hodnotit.
Tento skládací sušák mi vyřešil nedostatek místa na malé chodbičce, kde rozkládací stojanový sušák překáží. Menší dávka prádla se na ně přesně vejde. Umístil jsem jej na dveře místo na stěnu, protoženebylo kam vrtat - buď je ve zdi vodovodní rozvod, nebo el. kabeláž.j
Nemám zkušenost s těžšími kousky prádla. Ale jakkoliv dělá tento sušák křehký dojem, má zřejmě nosnost dobře vypočtenou.
Výrobek slouží i hezky vypadá.
Koupeno už 2x
Užitečný pomocník, který v případě nepoužívání zabere minimum místa.
časem bohužel nezůstane sněhově bílý, ale zažloutne!!!!!
velmi doporučuji
vynikající, splňuje přesně, co jsme očekávali
dobré zpracování
Dobrá kvalita, praktický sušák