Sušák na prádlo Recenze Leifheit Quartett 20 81410

Recenze Leifheit Quartett 20 81410

Univerzální sušák na prádlo Leifheit Quartett 20 je praktický pomocník, jehož konstrukci lze snadno zavěsit na topení, okno, dveře či balkonové zábradlí. S šířkou 57 cm a celkovou sušicí plochou 2 metry nabízí překvapivě dost prostoru na menší dávku prádla, spodní prádlo nebo ručníky. Je ideální tam, kde je málo místa, a oceníte ho jak v bytě, tak třeba na chalupě. Robustní provedení…

Registrovaný uživatel20. dubna 2024

Kvalitní a účelný produkt, který splnil i předběhl očekávání. Různé možnosti uchycení s pohyblivým kloubem na uchycení Stabilita s možností zajištění u posuvného ramene a různých typů radiátorů Pevné provedení od uchycení po komponenty posuvu a samotných tyček k sušení Moderní design a důmyslné zpracování Naprosto přesné různorodé uchycení na různé povrchy Uchycení na dveřích aj. volitelnosti a potřeb od 1 cm - 11cm Přenosný Venkovní i vnitřní použití 2 + 1 ROK záruky navíc

Perfektní produkt, který převyšuje naprosto všechny dostupné sušáky tohoto ,, obdobného ,, typu který bez problémů visí tam, kde potřebujeme na rozdíl od jiných. Doporučuji na 100%.

e.bokrova15. prosince 2023

Nemusím ho vrtat do zdi, stačí nasadit na radiátor

Je ale dost krátký, takže na žádná trička nebo svetříky. Tak na ručníky

Nic moc

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Sedí jak na topení, tak na dveře, výborná vychytávka.

Doporučila bych komukoliv, kdo má malý byt nebo málo místa.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

skvěle vytírá a nemusím šahat na hadr

Registrovaný uživatel16. června 2022

Velice praktické do menší koupelny. Maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

- nastavitelný na šířku radiátoru - pevný

- za mě nic

Maximální spokojenost, u nás 100% využití, nedokážu si to bez něj představit, měla jsem už jeden, dcera mi ho nechtěně zlomila, rychle jsem si ho vybrala znovu a vzala si k němu i Quartett 81413. Mám také sušák Pegasus, již 14 let a stále slouží, nerozviklaný, neprověšený, stále jako nový. Za mě doporučuji.

Registrovaný uživatel17. března 2021

Spatne drzi kolicky...