Recenze Leifheit LinoProtect 400 82100

Se sušákem na prádlo LinoProtect můžete sušit prádlo venku od jara až do podzimu. Díky nepromokavé plachtě odolné vůči UV záření vás nezaskočí jarní deštík ani polední slunce. Prádlo nezmokne, barvy nevyblednou. Plachtu lze dle potřeby snadno sejmout nebo opět napnout.

lubos.tomasik7. dubna 2025

Jeden už máme 5 let a kupoval jsem další, protože jsem ho náhodou viděl v akci. Instalace celkem jednoduchá pomocí zbytku pytlíku sloupkové betonové směsi. Je na zahradě od jara do podzimu a prozatím žádný problém. Odolává celkem slušně i silnějšímu větru, ale vzhledem k tomu, že není v závětří tak ho v případě očekávané bouřky sklopíme a svážeme. UV záření se zatím projevilo jen šednutím, ale jinak drží. Výhoda je, že když přijde nečekaný déšť tak nemusíme spěchat. Občas se zalíbí pod deštníčkem i pavoučkovi, ale všechno lze omýt saponátem.

není celkem levný, ale když se koupí ve slevě tak není co vytknout.

Videl jsem u kamaráda v zahraničí před lety a dal jsem na doporučení. Nelituju a vzhledem k větší kapacitě pračky jsem po letech dokoupil další.

Marie6. června 2024

Tento produkt nemá chybu. Nejvíce oceňuji stříšku, prádlo se usuší za každé počasí.

Žádný nemá

Registrovaný uživatel1. září 2023

Z produktu jsem nadšená.

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Stříška, asi jediný vzor.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Jednoduchá montáž,vypadá jako další komponent do zahrady

sušák by jsem koupila opět

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Maximální spokojenost. Zatím vše ok.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Nesporně to, že má nepromokavou plachtu

Bohužel jsme museli první vrátit, celý hořejšek vyskočil a nešlo to upevnit

Registrovaný uživatel20. června 2022

Naprosto skvělej sušák. Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Sušák na prádlo se stříškou je velice praktický neprší na prádlo a můžeme i pod ním odpočívat. Slouží i jako slunečník

Zápory žádné nemám.

Když to shrnu je bezva a i za přijatelnou cenu