Hlavní obsah stránky
  • Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913
  • Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913
  • Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913
  • Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913
Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913

Leifheit Clean Tenso 11913

Nahlásit
Nahlásit chybu

Objem nádoby 0,55 l, příkon 1200 W, typ parního čističe mop, hmotnost 2,8 kg, nahřívací doba 30 sParní čistič Leifheit Clean Tenso 11913 se postará o hygienicky čistou domácnost. Poradí si s jakýmkoliv typem podlahy, který vyčistí a zbaví 99,9 % všech bakterií, a to bez chemie.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913 se postará o hygienicky čistou domácnost. Poradí si s jakýmkoliv typem podlahy, který vyčistí a zbaví 99,9 % všech bakterií, a to bez chemie.

Klíčové vlastnosti
  • regulace množství páry
  • pro všechny typy podlah
  • až 40 minut nepřetržitého provozu
  • délka el. kabelu 6,5 m
  • za 30 vteřin připraven k úklidu
  • jednoduché skladování

Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913

Máte doma malé dítě, které si rádo hraje na podlaze nebo vám po bytě pobíhá domácí mazlíček? Pak je dobré mít podlahu dokonale ošetřenou od všech možných nečistot. Parní mop Leifheit Clean Tenso 11913 nevynechá žádný kout a jeho 6,5 m dlouhý kabel oceníte ve velkých místnostech. Stačí jen nastavit množství páry pro daný typ podlahy a můžete se pustit do úklidu.

parní mop Leifheit Clean Tenso 11913
Důkladně vyčistí všechny typy podlah

Pára vycházející z čističe zahubí 99,9 % bakterií a podlaha tak bude dokonale čistá. Každý typ podlahy vyžaduje individuální množství páry, které nastavíte pomocný otočného knoflíku. Nejnižší úroveň je vhodná pro podlahy dřevěné, laminátové a parkety. Nejvyšší naopak pro čištění dlaždič a kamenných podlah.

parní mop Leifheit Clean Tenso 11913
Úklid může začít

S parním čističem Leifheit Clean Tenso 11913 proběhne čištění podlah bez chemických látek. Před úklidem stačí vyjmout nádržku a naplnit ji studenou vodou. Pro 40 minut nepřetržitého provozu stačí půl litru vody. Pak už jen otočíte kolečkem, zvolíte požadované množství páry a vyčkáte přibližně 30 vteřin, než bude stroj připraven k akci.

parní mop Leifheit Clean Tenso 11913
Bakterie se vypaří

Jakmile se rozsvítí modrá dioda Steam, je Leifheit Clean Tenso 11913 připraven k čištění. Pára se rovnoměrně uvolňuje do šesti trysek a savé mikrovlákno pohltí všechny nečistot. Po úklidu stačí vyprázdnit nádobu s vodou a nechat mop vychladnout.

Jednoduchá údržba a skladování

Stírací návlek, který je součástí balení, můžete lehce odebrat a v případě potřeby nechat vyprat na 60 °C. Díky sklopnému madlu nezabere Leifheit Clean Tenso 11913 mnoho místa a do dalšího úklidu počká nenápadně složený. V balení naleznete rovněž výměnný vodní filtr a krytku na čištění koberců.

parní mop Leifheit Clean Tenso 11913

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Parní čističe Leifheit

Mohlo by vás zajímat