Parní čistič Recenze Leifheit Clean Tenso 11910

Recenze Leifheit Clean Tenso 11910

Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11910 je účinný proti až 99,99 % bakterií bez použití chemického detergentu. Horká pára spolu s mikrovláknovým návlekem vyčistí všechny povrchy ve vaší domácnosti a je nepostradatelným pomocníkem zvláště pokud máte malé děti. Mop má elektrický kabel dlouhý 6,5 m, takže s mopem dosáhnete i do nejzazších koutů vaší domácnosti. Klíčové vlastnosti - krátký čas…

Arecenze.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Parní mop Leifheit Clean Tenso 11910 je ideální pro důkladné čištění tvrdých podlah a rychle se nahřeje, přičemž dosahuje maximálního výkonu za pouhých 23 sekund. S provozní dobou až 40 minut a 6,5metrovým kabelem je skvělou volbou pro větší místnosti. Pro alternativu s konstrukcí 2v1 v podobné cenové kategorii zvažte Tesla SteamPower FX50.

Více na Arecenze.cz

Těžší na manipulaci

Nižší příkon

Návlek méně drží

karel.rychtera5. ledna 2025

Rychle připraveno k použítí, šest trysek na páru.

Připojovací kabel nemá nahoře na rukověti držák, taháte ho po zemi. Musíte druhou volnou rukou kabel pořád držet. A zdá se mi moc těžký. Po úklidu třech místností mně pěkně bolely ruce.

Jinak zatím spokojenost.

Mag.Komanova28. listopadu 2024

Vynikající parní mop na ůklid

vgrunwald17. listopadu 2024

Měli jsme téměř stejné zařízení, jen od jiného výrobce. Teď, když se nám rozbil, jsme zjistili, že stejný už není na trhu. Tak jsme zvolili funkčně i vzhledově nejbližší a zatím jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel5. září 2024

jednoduché ovládáni.

Miroslav malaník23. srpna 2024

Tesne po zaruce se pokazil a zhruzou zjiste ze firma Leifheit nema pozarucni servis ani neni mozno koupit jakykoliv nahradni dil tudiz vyrobek na 2 roky a pak modleni at vydrzi…..

Leifheit uz nikdy nic…

miluna.sim18. června 2024

Skvělý čistič na podlahy a koberce

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Skvělý mop, velký pomocník při úklidu

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

- krásně stírá, nedela smouhy, spina se opravdu drzi v hadriku. - dlouha privodni snura. - velka nadrz na vodu. - moznost regulace pary. - rychle nahrati. - diky kloubu se da krasne slozit na polovicni velikost a je skladny.

- pristroj je tezsi, trochu po chvili boli ruce. - neda se regulovat delka tyce, vyssi clovek se musi trochu ohybat, coz je nepohodlne u delsiho vytirani. - nedostane se napriklad pod gauc uplne dozadu.

Kupovala jsem v akci za 1600,-. Pomer cena vykon je tedy velmi dobry. S pristrojem jsem spokojena.

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Funguje jak ma,zatim doma par dni

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Velká výdrž, velká nádoba, dobře čistí podlahu, kupodivu i více zaschle skrvny

Těžší do jedné ruky pro používání.

Registrovaný uživatel15. října 2022

-rychle dodání -jsem nadšená s regulací napaření podlahy -podlaha není moc mokra používám na plovoucí podlahu a dlažbu - přístroj není těžký -spokojenost

Za mě super

Registrovaný uživatel14. října 2022

Skvělý mop na plovoucí podlahu a dlažbu. Jsem maximálně spokojená. Uklízení s ním je opravdu radost.

Registrovaný uživatel7. října 2022

jiz jsem popsala výše

Registrovaný uživatel7. října 2022

Bez námahy uklizeno a čisto. Velice rychle nahřáto a připraveno k úklidu.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Super ve všech směrech doporučuji

Registrovaný uživatel4. září 2022

Jednoduchá manipulace,dobře skladné.

Zatim jsem žádné neobjevila

Zatim spokojena

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Vynikající způsob čištění podlahy, kterou přístroj vytře a zároveň ihned vysuší. Produkt vyniká snadným a účinným použitím včetně možnosti jednoduše přepírat .čistící textilní návlek.

Větší objem rukojeti brání snadnějšímu uchopení.

Produkt vyniká vynalézavým způsobem vytírání a současného vysoušení podlahy. Doporučuji pracovat na vylepšení rukojeti, aby byla pohodlněji uchopitelná.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Snadná manipulace, dobře vyčistěná podlaha a pěkný design.

Přívodní kabel, i když je jeho délka v pořádku, což má být, se plete pod nohy.

Velmi dobrý přístroj.

Registrovaný uživatel9. července 2022

lehký, skladný (možné složení rukojeti), po zapnutípřístroj rychle připraven k vytírání, poměrně dlouhý kabel pro elektr.připojení, velmi praktický pro úklid zejména podlah s keramickými dlaždicemi. Mop používám skoro denně, všude tam, kde jsou dlaždice. Na plovoucí podlahy tento mop nepoužívám kvůli spárám. První mop mi vydržel asi 11 let, proto jsem si vybrala opět stejný nový typ.

zápory jsem zatím nenašla, použila jsem mop i údržbě kobercových předložek, běhounu - zatím dobrý výsledek (nelze s tím však vyčistit zaschlé staré skvrny nebo silnější zašpinění.( Do nádržky s vodou nelze přidávat žádný jiný čistící prostředek, vůni apod....)

Pro běžný úklid v běžné domácnosti mohu doporučit, rovněž zakoupit i alespoň 2 ks náhradních návleků.Podle návodu přístroj udržovat, čistit filtr, vylévat zbylou vodu z nádobky po úklidu